schaam schaam en school natuurlijk!!!

oke eerste schooldagverdrietigverdrietigverdrietighuilenhuilenhuilen, jammer he??!!??. nou okeokeoke het was heel saai vandaag op school, maar een ding weet ik wel :

oke het was pausen en ik ben opweg met een vriendin naar de kantine. ik loop dus de trap af naar beneden en kom in zo'n gang waar ze de vloer voor de helf open hebben gemaakt. staat er voor de laatste tree, een soort van kistje ik ga daar op staan met de gedachten het is een kist voor een gat van opgebroken grond. nou NIET DUZZZZ. het waren van die eikels die meisjes zo als ik(engelengelengelengelengelengelengelengelengelengel) wilden laten struikelen. het blijkt duzz een plankje met wieletjes, ik stond er duzz op en ik vloog door de gang. val ik bijna pak ik een jongen vast(ik heb geen idee wie,nog niet) blijkt het mijn HUNK tezijn vlieg ik opde grond trek ik hem mee boven op mij !!!!!!!blozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozenblozen. lich ik daar iedereen lacht hij kijkt mij in mijn ogen ik rood als een tomaat, begin kei hard telachen van de zenuwen en schaam mij dood. kkrabbel snel op en loop zo znle als ik kan de gang uit!!!!!!!

kan school nog ERGER begginnen????????????



huilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilen

(stieken moest ik ook lachen omdat het zzooooo humoristies , en typisch iets voor mij waserg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk)
08 jan 2007 - bewerkt op 08 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vanielle
vanielle, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende