school / feestie !!!

me school is nu wel leuker geworden hoor !

heb nu btje mensen leren kennen,erg leuke meiden in de klas..

ik was gisteravond zelf uit genodigd op een verjaardag. L was jarig ! het was echt vet gezellig,er was een man of 15/20 en erg veel drank. we waren van alles door elkaar aan het drinken en werden erg melig... dus we gingen steeds met zn 5 naar buiten op de schommels echt onwijs grappig. twee mensen op 1 schommel,best aan geschoten was echt lachwekkend.
ik werd op half 12 opgehaald (helaas) en de rest ging daarna nog uit... maar ze gingen me wel met zn 10 uit zwaaien echt vet sweet !!!
was echt blij dat ze me aardig vonden !!! echt stelletje sweetys !!!

ik vind het op sommige momenten vind ik het nog heel moeilijk dat k me oud friends niet op me heen heb... dan baal ik en word ik bang dat ze mij misschien niet missen of dat ze me vergeten,terwijl ik wil weet dat,dat niet waar is. want N is me ook nooit vergeten en daar heb ik ook gewoon goed contact mee. Ik stuur ze dan meestal een smsie en krijg dan vaak gelijk iets lief terug en voel me dan stukken beter... soms voel ik me ook wel btje schuldig dat ik nieuwe friends krijg !!! bttje dom ik weet het !!! maarja ben af en toe een beetje gek ! maar dat wisten jullie al !!!

miss ya all girlys maar ben ook blij met me nieuwe friends !!!

eagle


19 jan 2005 - bewerkt op 02 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *eagle*
*eagle*, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende