@ school! my day so far!

mja zoals de titel al zecht zit k nu lekker op school
ff lkkr alleen, met die kutklasgenoten heb ik t tog niej egt gezellig (wel beetje ma niej egt)
geen idee waar ze zijn, en da vind k wel zo rustig.
k begon vandaag met voetbal afsluiten voor n cijfer k heb dus n 4!!gaap!verwardgaap!
mja k deed heel erg me best, heb ook doorgespeeld toen k door me enkel was gegaan, deed pijn mja k wou n redelijk cijver en ga k ben niet t type dat bij de n beetje pijn al aan de kant gaat zitten! dus gewoon doorspelen, speelde de 5 min na de zwikking niet lekker ma gewoon door gegaan!
ff bikkelen, tja t was voor n cijver, mja niet dat t veel hielp.
we moesten partijtje 4 tegen 4 spelen in een (te) klein veldje. dus iedereen liep half op n kluitje!
mja k kreeg weinig ballen. als k goed vrij stond in n goede positie om te score of goed te paase werd k niej aangespeeld. k kreeg egt alleen maar kut ballen waarvoor k kijhard moest rennen om m niet uit te laten gaan, of dat de tegenstander m afpakte (wat dan tog uiteindelijk gebeurde).
mja da had dus weinig zin, daarbij kwam dat k voor t vak voetbal nog nooit egt gevoetbald had, ja tuurlijk wel gespeeld, maar nooit met technieken enzo, en de bal schoot dan alle kanten op (nu veel mindernahnahnahnah)
mja die leraar zei aan t eind van de les dat ie me eigenlijk n 2 ofzo had moeten geven omdat de beste uit t groepje iets van n 9 had ofso en t verschil met mijn 4 te klein was. (komt r opneer k heb n 4 omdat ie t stom vond om lager te gevenverward)
mja 2 meiden uit mijn klas met die leraar praten omdat ze t niet eens waren dat ze n 5 hadden gekregen.
mja kort samengevat wat de leraar zei en bedoelde:
omdat jullie geen voetbal achtergrond hebben, en te weinig hebben kunnen leren door een te kort aan tijd, is het voor jullie bijna onmogelijk om een voldoende te halen!
mja lekker dan!
we mogen het over 2 weken herkansen, mits we we minimaal met z'n 6e komen! (hoezo genaaid!)
J. wil iig wel mee doen (hij s gewoon vet voetbalgeilnahnah, en de beste van de klas en ook nog s de aardigste jonge!) mja dan zijn we dus met ze'n 4e! nu nog 2 andere vinden die eerder naar school willen komen om eventueel in te halen! k denk wel dat we R. zover krijgen hij had n 7.5 ma was t r niej mee eens omdat ie voetballer is en weet dat ie beter kon.
mja dan nog eentje vinden. ga k ma s over denken!
mja daarna bewegingsleer. wat inhoud gewrichten, botten en spieren enso in t latijn leren. t is veel, moeilijk maar ook heel leuk!
de leraar is vet aardig! hij s zeker in de 50 ma nog heel fit! hij sport, skate(afstand geen stunts), skied en weet ik veel wat nog meer. dan geeft ie ook nog s 2 dagen per week les en is ook nog eens fisio!
kortom druk leven heeft hij!
ma hij kan egt wel lesgeven! zijn lessen zijn leerzaam en leuk! en dat kan k ma van n paar lessen hier zeggen! aan de rest vind ik weinig, of de leraaren zijn te sjaggo!
mja.. nog n groot voordeel aan zijn les is dat we daar gewoon mogen eten!nahnaherg vrolijk waardoor iedereen dat ook doet, en van te voren snoep enzo bij de supermarkt gaat halen!
en nog n leukigheidje aan die leraar! als de tempratuur boven de 20 graden is heeft hij nooit zoveel zin om les te geven omdat ie t weer daarvoor te mooi vind! dus mogen we n uur eerder weg, mits we wel alle stof behandeld hebben die hij wou!
heerlijk!nahnah
t is egt zo'n vak waarvoor je dik moet blokken! ma da vind k eigenlijk niet zo erg!
bah over n kwartiertje alweer nederlands! die leraar is egt gek! hij s egt streng (k denk omdat ie bang is dat ie anders de klas niet aan kan) en maakt vage grapjes. daarbij heeft ie n grappig accentnahnahnahnah
mja hij s n vervanger, de ander was overspannen geraaktengel.
ophw damn! k krijg waarschijnlijk ook t cijver van de NL toets van vorige week terug! zal wel weer waardeloos zijn! k voelde me r namelijk niet goed over!
daarna nog organiseren van evenementen! das wel leuk alleen de leraar is gewoon gestoord en stom en mijn groepje waarmee k n evenement moet organiseren is ook niet echt geweldig, mja pech niets aan te doen! k zit in n niet zo geweldige klas voor mij dus k heb t r ma mee te doen. hopelijk heb k volgendjaar n betere klas! mja nadeel van vandaag k ben pas 17.45 uur uit!verwardgaap!boos
mja this was my day so far!
kiss mirjam
18 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mirjam_88
mirjam_88, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende