Schrijven challenge 16

Gisteren was een werkdag en in de avond kreeg ik bezoek, dus ik heb niet kunnen schrijven voor mijn websites. Wel in de avond deel van geboortehoroscoop doorgenomen van een vriend, en hij herkende alles wat ik had geschreven. Volgende keer gaan we ermee verder, is ook wel heel erg veel (bestand heeft nu al ruim 27.000 woorden en is nog niet volledig compleet). Maar wat voelde het goed en fijn, omdat hij echt idee had dat hij er ook wel wat mee kon.

Vandaag is eveneens een werkdag en werd al wakker met enorme pijn in m'n nek en schouders. Zo vervelend dit... Geen idee nog hoe ik vandaag hele dag werk vol ga houden.

En gisteren in de avond, toen ik wachtte op mijn vrienden, wat teksten online gezet op beide sites. Ook betaalde ads - nauwelijks wat - op de astrologiesite gezet, vooral als test om te kijken wat dat gaat doen. Gister ook wel echt zitten denken hoe ik mijn productie flink kan verhogen en mijn schrijfwerk meer als 'bedrijf kan gaan zien'. Ik denk dat vooral de grootste uitdaging is; productie verhogen, zodat stijgingen qua bezoek veel beter zichtbaar zullen zijn.

Daar moet ik iets op bedenken, in ieder geval. En geen idee nog hoe ik dat ga aanpakken. En ik heb sterk het gevoel dat de tijd wat begint te tikken. Als ik inderdaad gelijk heb en mijn opdracht in januari stopt, dan heb ik nog maar een paar maanden de tijd voor een serieus verschil. Maar hoe doe ik dat dan, in zo'n korte tijd?
Geen idee. Gewoon m'n best blijven doen. Voorlopig is opschalen en mensen inhuren nog geen optie. Daar verdient de site te weinig mee nog. En ik ben misschien ook wel wat te kritisch en kieskeurig en vind ik teksten van anderen al snel niet goed. Maar uiteindelijk is dit wel een richting die ik op zou willen gaan. En ik wil de 'over' pagina gaan herschrijven van de huisdierensite, zodat die wat professioneler wordt, in plaats van wat er nu staat. Nu is het vooral: site begonnen als leuk projectje. Tijd om dat weg te halen en te vervangen voor iets beters.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 805 (uniek 713)
Astrologiesite: 23 (uniek 21)


Vandaag kan ik waarschijnlijk opnieuw niet schrijven. Ga vanavond naar mijn vriend en vandaag is dus een werkdag. Hopelijk morgen beter.

Het schrijfwerk gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 7
Fictie schrijven: 1444 woorden
28 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende