Schrijven challenge 18

Gisteren was mijn rugpijn nog steeds heel vervelend, maar het lijkt vandaag wel wat afgezwakt te zijn. Maar alsnog: maandag de fysio bellen.

Ik heb gisteren wel nog wat gedaan voor mijn blogsite. Niet zo veel als ik wilde, maar dat kwam ook omdat ik nog even moest werken. Heb één nieuw artikel geschreven en online gezet. Ook artikel online gezet dat ik eerder schreef, waar nog een tabel bij moest. Artikel dat ik gisteren schreef heeft met Black Friday te maken. Kreeg een tip van een vriend om hier iets mee te doen, omdat het veel geld kan opleveren. Advertenties er in zetten die met Black Friday te maken hebben enzo. Nu zijn de acties nog niet bekend, dus moet artikel nog wat aanpassen tegen die tijd.
Maar nu kan het in ieder geval al wat bekendheid krijgen en wat ranken in Google.

Ben heel benieuwd of dit wat gaat doen. Altijd afwachten, zeker wanneer het iets compleet nieuws is.


Vandaag wil ik sowieso een artikel schrijven voor mijn astrologiesite over de aankomende nieuwe maan. En ik wil voor de huisdierensite blijven schrijven. Kijken of ik daar ook een artikel voor kan schrijven.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 886 (uniek 787)
Astrologiesite: 26 (uniek 24)

ik heb gisteren ook wat video's gekeken van een Canadees die ongeveer zelfde doet als ik: veel content schrijven en daar advertenties bijzetten. Daar zijn verschillende tactieken voor, maar die van hem komt echt overeen met die van mij. Hij heeft inmiddels een bedrijf opgebouwd dat rond de ton dollar per maan binnenhaalt. Hij heeft meerdere werknemers die nu voor hem schrijven, maar hij schrijft zelf ook nog steeds. En hij is begonnen zoals ik: in z'n eentje, content schrijven.
Op zijn grootste site heeft hij meer dan 6800 artikelen staan en in totaal heeft hij zo'n 9 sites. Allemaal met minstens 300 artikelen er op.

En die video's zijn motiverend. Mijn grootste site heeft nog niet eens 200 artikelen. En hoewel ik begrijp dat zijn inkomsten waarschijnlijk hoger liggen vanwege het Engelse taalgebied, zijn er ook bij mij nog talloze deuren te openen. Gaat er vooral om: blijven schrijven. Blijven produceren. En vooral niet opgeven. Het is een lange termijn plan.

Dusja, Doorschrijven it is.

Geschreven gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 8
Fictie schrijven: 1444 woorden
30 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende