Schrijven challenge 19

Wilde gisteren tenminste twee teksten schrijven en heb van allebei de teksten een begin gemaakt, maar niet voltooid. Mijn schouder deed dusdanig veel pijn, dat het gewoon niet wilde. Het was echt net alsof mijn schouder in de fik stond, en probleem is vooral dat het zo doortrekt. Dus mijn hele arm, sleutelbeen en nek doen ook pijn door de problemen op 1 plekje.

Dusja, toch maar rust gepakt. Ben heel blij als ik morgen fysio kan bellen. Weet wel dat ik er dan niet direct terecht kan. Maarja...dan heb ik tenminste de afspraak staan. Heel vervelend dat die pijn weer zo terug is gekomen. En wat is zenuwpijn echt ontzettend naar.

Vannacht ook superslecht geslapen door de pijn. Wist gewoon niet hoe ik moest liggen. Deze ochtend ga ik naar mijn vriend. Dan gaan we met twee vrienden van ons bordspel spelen. Dus ik verwacht vandaag niet te schrijven, behalve dan dit stukje. Wat even goed is, maar tegelijkertijd ook jammer, omdat ik echt deze maand meer had willen schrijven dan aantal artikelen dat ik nu heb. Vooral de huisdierensite had ik graag hogere cijfers van willen zien. Maarja... is niet anders. Hoop vooral dat de pijn snel wegtrekt.

Gisteren wel weer wat video's gekeken van Amerikanen die doen wat ik doe. Heel interessant en leerzaam.

Aantal bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 962 (uniek 87cool!
Astrologiesite: 33 (uniek 23)

En geschreven gisteren (niets voltooid dus):

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 8
Fictie schrijven: 1444 woorden
31 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende