Schrijven challenge 20

Gisteren, zoals al verwacht, niet geschreven. Want we gingen bordspel spelen met vrienden. Wat echt superleuk was. Spel helaas niet af kunnen maken, moesten even op gang komen eerst. Maar was wel gezellig.

Straks ga ik de fysio bellen. Hopelijk kan ik er snel terecht, maar ik gok pas volgende week minimaal. Dus dat wordt nog wel komende week afzien. En hopelijk wel kunnen schrijven deze week.

NaNoWrimo is begonnen: boek schrijven in een maand. Denk niet dat ik er aan mee doe. Ik heb mijn eigen schrijfuitdaging al. vrolijk

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.270 (uniek 1.1170)
Astrologiesite: 22 (uniek 20)

Vooral huisdierensite heel mooi aantal. Begin nu ook eindelijk te zien hoe artikelen die ik in augustus schreef bezoek krijgen. Hopelijk blijft dat verder doorgaan zo.

Nieuwe maand is dus begonnen en dat betekent dat ik voor deze challenge nog 2 maanden heb om zo veel mogelijk voor mijn sites te schrijven. Ik moet vandaag en morgen ook nog in opdracht wat schrijven, maar wil zeker ook voor mijn eigen sites aan de slag gaan. Hopelijk trek ik het met mijn rug allemaal vrolijk

We gaan het zien vrolijk

En geschreven gisteren (weer niets dus):

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 8
Fictie schrijven: 1444 woorden
01 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende