Schrijven challenge 21

Ben reeds drie weken bezig met deze challenge. En hoewel ik vooral veel gedaan heb voor de astrologiesite, vind ik de resultaten wel tegenvallen. De huisdierensite heeft echt meer aandacht nodig. Er moeten meer teksten komen. Ik heb een bepaalde doelstelling, die ik op deze manier niet ga halen.

Merk wel dat ik niet goed in mijn vel zit. Gek is dat niet: de wintertijd is ingegaan. ik heb daar sowieso altijd moeite mee, qua dag-nachtritme. En ik worstel nu sowieso: dagen zijn donker en mijn winterdepressie is duidelijk aanwezig. Erbij opgeteld is er vanavond een persconferentie en ik merk dat ik alweer wekenlang helemaal gestoord word van de polarisatie. De haatzaaiende berichten over en weer. Het valt me allemaal best zwaar.

En die schouder natuurlijk, die helpt ook niet mee. Lang leve de vernauwing in mijn schouder, die door de aanrijding is ontstaan en waardoor de hele boel compleet vast komt te zitten als mijn spieren opzwellen - bijvoorbeeld als ik last van stress heb of als ik veel werk. En daarna terug naar 'normaal' krijgen zonder hulp is eigenlijk onmogelijk. Dit betekent dat mijn zenuw, die vanaf schouder helemaal tot vingertoppen loopt, extreem veel pijn doet. Hij zit letterlijk bekneld. En dit is pijn die ik non-stop voel. Mijn arm springt letterlijk op slot en dat doet zo enorm veel pijn. Maar: ik kan gelukkig morgen al terecht bij de fysio. Daarvoor mis ik wel wat werkuren bij opdrachtgever, maar so be it.

Is het eindelijk rustig met mijn huid. Krijg ik dit....

Maar goed.. Ik ben dus eigenlijk niet tevreden. Ik had toch zeker wel het dubbele ervan willen schrijven voor mijn huisdierensite. Ik moet echt even knallen...

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 999 (uniek 88cool!
Astrologiesite: 20 (uniek: 19)

Ik heb ook nu de cijfers van mijn inkomsten over oktober, en die waren sowieso hoger dan september. Dat is fijn. Het is niet héél veel hoger. Zeg maar een paar tientjes. Dus de echte groei blijft een beetje uit. En dat is balen. Betekent dat ik echt nog veel meer content moet schrijven. Dat wat ik in augustus schreef, nu nog nauwelijks zichtbaar is. Tijd om te knallen. Tijd om nog meer voor elkaar te krijgen.

Hopelijk gaat fysio helpen morgen. En lukt het me ook echt om te knallen.

Geschreven gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 9
Fictie schrijven: 1444 woorden
02 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende