Schrijven challenge 23

Behandeling bij fysio ging heel goed. Gekke was dat ik op de heenweg in de auto al dacht: goh, veel minder pijn. En daarna heeft hij alles ook nog gemasseerd, en mijn nek gekraakt. En het voelt nu echt als een verlichting. Ook geen nieuwe afspraak gemaakt: ik moet bellen als het weer erger wordt. Deze man gaat helaas in mei met pensioen. Snap ik wel, hij wordt dan 70 en hij vindt het wel best. Groot gelijk, maar wel jammer. Want hij is echt goed in wat hij doet.

Gisteravond had ik willen schrijven na mijn werkdag, maar dat liep even anders. Mijn vriend stelde voor dat ik bij hem langskwam en dat heb ik gedaan. Even eruit. We hebben een film afgekeken waar we eerder aan begonnen waren en daarna allerlei filosofische gesprekken gevoerd. Over planeten en leven op andere planeten. Is dat er wel? Of niet? En wat is de onderbouwing?

Was fijn. Even over hele andere dingen praten dan wat er allemaal op deze wereld gaande is. Time well spend dus.


Vandaag is weer een werkdag, dus ik weet niet hoeveel ik ga schrijven. Liefste wil ik wel even twee astrologieteksten afronden. Eentje over astrologie van november en eentje over de nieuwe maan in november. Die nieuwe maan is vanavond, dus ja.. En eigenlijk wil ik ook voor de huisdierensite schrijven, maar goed. Even kijken hoe dat allemaal gaat lopen dus.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 952 (uniek: 837)
Astrologiesite: 30 (uniek 2cool!

O ja. En dit wilde ik gisteren eigenlijk al schrijven. Maar ik heb iemand gevonden die tegen betaling wil schrijven voor de huisdierensite. De investering is minimaal en volgens mij zijn zijn teksten best oké. Ik vind dat best spannend om te doen, want het is afwachten of ik de investering terugverdien. Maar tegelijkertijd: de doelen bereiken die ik voor ogen heb, gaat in m'n eentje gewoonweg niet lukken. Opschalen gaat in m'n eentje niet lukken. Er moet zó veel geschreven worden. Binnenkort duidelijk instructies aan hem geven en dan eens kijken hoe dit gaat lopen.

Ik vind dat best spannend, want ik ben zeker qua schrijfwerk best een controlfreak. En ik realiseer ook dat de teksten nooit precies zo zullen worden, als ik ze zelf in mijn hoofd heb. Maar ik zie het zo: als iemand anders me een handje helpt, wordt het aantal teksten maandelijks wel verhoogd en zal een stijging sneller zichtbaar zijn.

Dus ja, we gaan het afwachten.


Schrijfwerk (stilstand is geen vooruitgang, maar dit komt goed):

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 9
Fictie schrijven: 1444 woorden
04 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende