Schrijven challenge 24

Ik heb gisteren een poging gedaan om een maandoverzicht te schrijven voor de astrologiesite. Meer dan duizend woorden geschreven. Maar het is nog lang niet alles van de hele maand en ik vind het persoonlijk een slecht, onsamenhangend stuk. En ik wil liever alleen goede stukken op de site zetten. Hierdoor ben ik ook nog niet toegekomen aan het stuk over de Nieuwe Maan en eigenlijk ben ik daar nu ook te laat voor. De periode van de Nieuwe Maan is er nog, maar die ging gisteren in.

Ik denk dat ik voor nu dit stuk dus maar laat. Verder niet geschreven, het was een werkdag. En de grote Animal Crossing update is gisteren al verschenen ipv vandaag. En daardoor koos ik ervoor om me gisteravond even heerlijk terug te trekken in mijn eilandje en alle nieuwe features te ontdekken.


Vandaag is, eenmalig, ook een hele werkdag. Ik heb een kleine opdracht van acht uur erbij gekregen en die moet ik vandaag invoeren. Even druk dus. Ook moet ik nog twee facturen maken. Dus ik moet wederom kijken of schrijven voor mijn eigen blogs vandaag wel gaat lukken. Schouder voelt een heel stuk beter aan, maar ben er nog niet en wil het ook weer niet teveel belasten.

Goed, is even niet anders. Tegelijkertijd levert dit me natuurlijk wel een mooi geldbedrag op. Dus dat is dan wel weer fijn.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 828 (uniek 747)
Astrologiesite: 35 (uniek 25)

Cijfers blijven stil staan, wat niet heel gek is met de lage groei van de website. Mijn idee is om morgen écht even te knallen en hopelijk gaat die nieuwe tekstschrijver me ook een handje helpen. Ik moet alleen even wachten tot hij kan gaan beginnen. vrolijk

Geschreven gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 9
Fictie schrijven: 1444 woorden
05 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende