Schrijven challenge 28

Zo, de ochtend is nog maar net begonnen, maar heb al een goede taak verricht. Mijn overbuurvrouw kon de auto niet starten, dus heb haar geholpen met mijn startkabels. Wisten niet precies hoe het moest, maar toch gelukt. Heel fijn.


Anyhow. Gisteren in de ochtend in opdracht geschreven, toen naar collega schrijver gereden en daar veel langer gebleven dan ik had bedacht van tevoren. Daardoor wederom niet kunnen schrijven. Helaas. Want zo schiet het natuurlijk niet op.

Maar goed. Vandaag ga ik wel wat schrijfruimte hebben. Al is het ook vandaag weer een hectische dag. Ik moet zometeen eerst naar de winkel om ontbijt en lunch voor vandaag en morgen te kopen. Heb niets in huis nu en morgen is sowieso een andere dag dan normaal, omdat ik dan naar een opdrachtgever ga. Verder moet ik nog even spullen bij elkaar pakken die mee moeten naar m'n vriend.

Vanmiddag, net na de lunch, ga ik naar een zakenpartner. Degene met wie ik nog steeds zijn geboortehoroscoop door moet nemen. Nieuwe poging omdat afspraak vorige week niet door ging. Ik moet er eigenlijk rond 15 uur zijn, maar omdat ik morgen naar opdrachtgever ga, breng ik voor die tijd naar m'n vriend, om daar mijn spullen en de hond alvast daarheen kunnen.

En dan na bezoekje aan die zakenpartner naar mijn schoonmoeder, omdat we daar zijn uitgenodigd een hapje te eten. En dan hele avond bij mijn vriend blijven

Hoop hectiek dus. En ik wil dus eerst even die dingetjes doen ik moet doen (ontbijt halen, spullen bij elkaar pakken) en dan schrijven voor mijn sites. Zodat ik eindelijk eens wél wat op papier zet. Want verder ga ik vandaag geen tijd hebben. Hoop dus tenminste een artikel af te kunnen ronden.

Bezoekers gister:

Huisdierensite: 944 (uniek 846)
Astrologiesite: 98 (uniek 75)

Is wel tof dat ik opeens wat nieuwere geschreven artikelen bij de top-artikelen van de dag begin te zien. Dus eindelijk toch een soort beweging zichtbaar. En het is opnieuw de bevestiging die ik al zo vaak kreeg: wat ik aan het doen ben werkt. Dus moet echt ruimte vinden om te gaan schrijven.

Geschreven gister:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 9
Fictie schrijven: 1444 woorden
09 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende