Schrijven challenge 7

Ik zei gisteren dat ik veel wilde schrijven en ik noemde vooral mijn huisdierensite. Idee erachter was: inmiddels al aardig wat geschreven voor de astrologiesite, dus tijd om die huisdierensite ook meer te laten groeien.

Dat liep even anders. Ik ontdekte dat ik nog niet alles had gedaan voor de geboortehoroscoop van een goede vriend van me, en dat ik een aantal kortere 'aspecten' teksten miste. En ik was opeens super gemotiveerd om dit af te maken. Waardoor ik maar liefst 15!! teksten heb geschreven voor mijn astrologiesite. In totaal schreef ik rond de 4.000 woorden. Het zijn dus echt korte teksten, maar er komt ook wel wat research bij kijken. Vrijdag komt die vriend van me en nemen we alles door. In totaal heb ik voor zijn geboortehoroscoop ruim 27.000 woorden geschreven en nog lang niet alles staat online. Ik schrijf immers iedere segment zo, dat het te lezen is voor iedereen die de betreffende planeet, huis of aspect heeft. Maar wil eerst dingen doornemen voordat ik het online zet.
Schiet nu ook al lekker op met de geboortehoroscoop van nog iemand. En vanuit hier wordt het alleen maar makkelijker om de rest te vullen. Wel veel teksten nog te schrijven, maar een aantal zaken weet ik al, wat gewoon scheelt met de research.
Heb gisteren trouwens ook nog een stuk of zes teksten online gezet op de astrologiesite. Heb er nog een berg ongepublieerd. haha.

Zat er echt supergoed in. Klusjes in huis? Niet gedaan. In de avond even bijgekomen na al dat schrijven met een nieuwe Koreaanse serie die in ieder geval goed begon. Dus vandaag: wil wel schrijven, maar heb ook wat andere zaken op mijn todo-list staan. Namelijk:

- Zometeen gesprek bij opdrachtgever
- Boekhouding van vorig kwartaal op orde maken
- Afwas doen
- Stofzuigen
- Contentidee bedenken voor andere opdrachtgever

En wil uiteraard ook proberen te schrijven voor mijn blogs. Deze keer hopelijk écht de huisdierensite. Maar ik ga geen beloftes maken. LoL.

Bezoekers gisteren op beide sites:

Huisdierensite: 1020 (Uniek 91cool!
Astrologiesite: 26 (uniek 24)

Ik begin steeds vaker dagen te krijgen met meer dan duizend paginaweergaven op een dag. Eerder was dat vooral alleen in de weekenden. Dus er is wel een lichte stijging zichtbaar vrolijk Heel tof.


Verder:

Astrologiesite: 15
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 21
Huisdierensite: 2
Fictie schrijven: 1084 woorden
19 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende