Schrijven challenge: week 3 dag 2

Ik had gisteren een zeer goede schrijfdag en schreef rond de 4.000 woorden. Nou moet ik wel heel eerlijk bekennen dat ik de laatste 300 woorden waarschijnlijk ga aanpassen, omdat ik gisteravond onder de douche besloot dat dit meer van hetzelfde is.

Maar, ik ben extreem tevreden eigenlijk. Het is vast nog niet overal perfect, het is immers pas een eerste versie, maar toch. 4.000 woorden schrijven in één dag is echt geweldig. Hiermee zit dit manuscript nu op 9.424 woorden.

Moet je nagaan. Toen ik maandag begon, had het manuscript rond de 2.000 woorden. In slechts twee dagen tijd ben ik zo enorm veel verder gekomen.


Vandaag verwacht ik veel minder te schrijven. En dat heeft twee redenen:

- Het debat dat ik gisteravond wilde kijken is verzet naar vandaag. Dit omdat Rutte zich ziek had gemeld. Het begint zo al om 11 uur en gaat waarschijnlijk tot vannacht duren. Het is dus niet alleen verplaatst, maar ook in lengte aangepast.
- Ik ga vanavond uit eten met mijn vriend en mijn ouders. Mijn vriend komt dus in de middag al en blijft vanavond slapen. Morgen gaan we even samen naar een supermarkt en daarna zien we elkaar pas in het weekend weer.


Ik wil echt het debat graag zien en ik realiseer me al dat ik vanwege dat etentje niet alles rechtstreeks kan volgen. Ik verwacht dus dat ik vandaag veel minder gedaan krijg. Simpelweg omdat ik daar de ruimte niet voor heb.
Ik accepteer dit. Zolang dit niet te vaak voorkomt, is het geen probleem. En misschien kan ik in het weekend ook nog iets doen. Had het er gisteren al over om mijn vriend dit weekend alvast wat stukken voor te lezen om te kijken hoe het is.

Dus, ik heb zo ongeveer twee uur de tijd om nog wel wat te doen en dan begint het debat. Dus wel even knallen, alleen wat minder lang dan andere dagen.

Hoop dat het allemaal een beetje lukt, want toen ik gisteren onder de douche besloot dat dingen anders moesten, kwam daar ook meteen weer mijn bekende onzekerheid bij kijken. Maar, die ga ik proberen te negeren.
Meters maken. Zorgen dat er iets op papier staat. Ik kan het altijd aanpassen en verbeteren. Maar als ik niets doe uit angst dat het niet goed genoeg is, kom ik natuurlijk sowieso al nergens.

Dus… let’s go!
05 apr 2023 - bewerkt op 05 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende