Schrijven challenge: week 4 dag 7

Gisteren was de zevende dag van de week. Ik ga niet elke week zeven dagen schrijven, want een moment van rust is ook wel prettig. Ik heb gisteren uiteindelijk rond de 1400 woorden geschreven, waardoor het totaal van dit manuscript nu is uitgekomen op 24.677 woorden.

Ik merk dat mijn hoofdstukken langer zijn dan ik in eerste instantie dacht. De kans is dus groot dat het boek niet een beetje langer wordt dan 50.000 woorden, maar echt wel flink wat langer. Misschien eerder richting de 55.000 of 60.000.
Maar goed, dat merk ik wel met het schrijven. Zoals ik al eerder schreef: ik wil het niet afraffelen. Het moet wel een goed boek worden.

Gisteren ook een flink aantal hoofdstukken voorgelezen aan mijn vriend. En ik heb de TikTok-video gemaakt die ik wilde maken. Kostte nog best wat moeite, maar ben tevreden met het eindresultaat.


Vandaag weer schrijven. Straks telefonische afspraak met mijn advocaat, dus hoop dat ik daarna nog wel in de mood ben om te blijven schrijven. Ook wil ik nog even op zoek gaan naar een goede fysio, want degene die ik paar jaar terug had is met pensioen en eigenlijk heb ik al een tijdje een nieuwe nodig. Mijn schouder zit muurvast, en daardoor ook de rest van mijn rug en nek. Het is voor mij een beetje een drempel om iemand te zoeken, waarschijnlijk omdat ik zo tevreden was met de fysio die ik had, en juist voor hem een hele negatieve ervaring had.

Maar goed, niets doen werkt ook niet.

Hopelijk schrijf ik vandaag wel meer dan 1400. Ik wil dit boek nu voor het eind van de maand afkrijgen. Ik wilde eerst twee boeken deze maand schrijven, maar nu deze twee keer zo lang wordt dan ik vooraf bedacht had, heb ik natuurlijk ook meer tijd nodig. Haha.
17 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende