She ript my life a part =(

Er zijn mensen.. Die beteken veel voor je.. De een meer dan de ander. Ik heb zo meerdere mensen in mijn leven. En als ze je laten vallen, wanneer jij ze echt nodig hebt doet het pijn. Zo ook bij Marjolein:

Zij kwam in groep 7 bij mij in de klas. Ik was al een 5 jaar goed bevriend met een ander Meiske. Marjolein heeft ons uit elkaar gehaald. En op een gemene manier. Toen was ik nog zo gek, dat ik het toe liet. Ik werd beste vriendinnen met haar.

Na een jaar, merkte ik dat ik die andere vriendin miste. Met haar kon ik praten. Ik ging weer vaker en vaker met haar om. Op 't middelbaar was ze weer terug mijn aller beste vriendin, maar Marjolein ook nog steeds.

Op 't Middelbaar leerde ik haar echt kennen. Ze was een slet, een bitch en een kreng. Om het minst of geringste werd ze boos op mij. Vaak terwijl ik hier niets aan kon doen. Ze bood nooooit haar excuses aan, ikmoest dat altijd doen. Ik ben hier sinds kort mee gestopt, en ik moet zeggen, het lucht op.

Ik zit nu in het 2e jaar van 't Middelbaar en het bevalt me. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt maar het andere meisje van de basisschool is nog steeds mn aller beste vriendin! erg vrolijk Marjolein heeft met veel pijn gedaan, ze doet dit nog steeds dagelijks.. Ik moet me hier tegen verzetten. Maar ik huil hier al jarenlang over.. Dagelijks verdrietig

She ript my life a part..

This was the story of the real bitch..
12 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Purdy
Purdy, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende