Sinterklaas was gezellig

Zo wat heb ik toch een TROEP gekregen gisteren zeg!!! maar goed het gaat niet om de cadeaus he, het gaat om het gebaar en om de gezelligheid! nou en ik vond het zeker wel gezellig. Vooral leuk om eindelijk de vriend van mn moeder eens iets beter te leren kennen. Ik heb de leukste cadeautjes gegeven en daar was ik wel trots op vrolijk hihi I know what they like! Zelfs voor Piet (de vriend van mn moeder) die ik nog maar 1x eerder heb gezien een jaar geleden en waarvan ik gister pas wist dat hij mee zou komen heb ik een super tof cadeau gevonden! dus het was weer geslaagd... ookal vond ik het eten wel tegenvallen... Normaal maakt mn tante allemaal lekker eten maar omdat ze probeert af te vallen hebben we als voorgerecht de galiameloen (die mn moeder mee had gebracht) met parmaham gegeten en een salade met tonijn, als hoofdgerecht een mosterdsoep met stokbrood en kruidenboter en als toetje weer de galiameloen maar dan met een bolletje ijs... Opzich niks mis mee maar ik weet gewoon hoe goed ze kan koken verdrietig haha ach ja ik ben ook aan het afvallen dus opzich wel beter!
Mn zus was natuurlijk weer wat afwezig zo als ze altijd is... maar opzich reageerde ze wel op iedereen (al was het soms wat laat) dus ook met haar gaat het langzamerhand wat beter.
Het was gezellig maar omdat ik die dag gewoon had gewerkt tot 5 uur en vandaag ook weer gewoon moet werken ben ik wel om 22.45 uur weer naar huis gegaan... ik was moe gaap!
06 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phyline
Phyline, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende