smoesjes

Wat een lame-ass smoesjes hebben sommige mensen toch!
GATVERDAMME!

Niet komend weekend, maar het weekend erna ga ik 2 dagen ofzo naar Delft, daar een beetje stappen en weet ik veel wat, gewoon lol hebben.
Ik zou met 2 vrienden gaan. Maar één van die vrienden begon al langzaam terug te krabbelen. "Jaaaaa, maar in het weekend doe ik altijd m'n huiswerk. En hier op m'n kamer heb ik een slechter werkstation dan thuis, dus doe ik het liever thuis, en dus in het weekend"
Ja, me reet, in het weekend ligt die gast altijd tot een uur of 3 s'middags in z'n BED. Vervolgens zet hij z'n TV aan en gaat ontbijten, en dan eigenlijk vrij snel al avondeten, vervolgens gamen, uitgaan, naja de gewone zaterdagavondbezigheden. Hij doet dus NIKS aan z'n huiswerk in het weekend!

En daarbij, zijn weekend heeft 4 dagen, want dinsdagmiddag vertrekt ie pas terug naar z'n kamer in Eindhoven... Naja, dat hij zelf zo'n gek slaappatroon/leefpatroon heeft kan mij niet zoveel schelen..
Maar ga niet liegen over zoiets stoms, en zeg gewoon eerlijk dat je er denkt geen zin in te hebben.
Als mij een ding kwaad maakt is dat het wel!

Hij gaat maar gewoon mee. PUNT!

Maar nu heb ik mezelf genoeg op lopen winden, nu eerst nog even niks doen en straks naar de bioscoop; District 9. Hopelijk is het een beetje een vette film erg vrolijk
08 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sothie
sothie, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende