soil & pimp sessions

hoe die band mijn stemming kan beinvloeden is ongelooflijk...heerlijk

pa en stiefma hebben huis gekocht, vandaag met puk de sleutel wezen halen bij de makelaar...grr pa is natuurlijk werken en stiefma zit bij hennie huisman..
is toch ni te gloven, laat puk maar je klussies opknappen..en ik ben aanhangsel, dus gink maar mee...
zodoende sleutel opgehaald, op naart huis, alles kamers opgemeten, puk naar de stopcontacten gekeken, moeten allen vervangen... de keuken moet gesloopt en de rand om de openhaard ook...de tyfus, heb geen zin om te helpen, wat een kuthuis. stiema heeft voor mij de ramen gezeemd...en pa voerde helemaal niets uit...

maar ik ga ze toch helpen. anders vink ut zielig... en zoals hun bennik ni, laak zeggen, wil ik ni zijn
ach kwil toch alles zelf doen. hulp is enkel lastig, moet je aansturen enzo nahnah

rotte peren dag vandaag
wilde eindelijk een nieuw matras halen, zit zo'n zaak einde van de straat. dus wij naar binnen...zo'n negerinnekutje achter de toonbank een mevrouw aant helpen. der nepgrijns stond me al ni aan...en dan die lach..ohw jezus, was er maar muziek in die zaak...rondgekeken, maar heb toch een specifiek matras nodig, dus ben maar gaan zitten...wachten...nog langer... oke geduld was al op vandaag, die bulderende lach van der was echt de druppel.
ben maar weggelopen...puk zei tot de auto niets, heel verstandig...

ik haal wel matras bij de kwantum, of leenbakker, die heb ze ook...

stap de auto uit, hehe eindelijk thuis.
puk: 'moet ik met hje meelopen'

'alsjeblieft zeg ben ni gehandicapt, blijf jij maar lekker zitten....' (heb echt me dag ni vandaag, voel me echt een heks)

en wie had ook anders verwacht, vergeet me sleutel, loop weer terug naar de auto, pak puks sleutel, roep sorry voor mn gedrag...hij: ik hou van je... god wat lief, hij heeft het me al vergeven.. ren naar de deur...laat me doos chocola vallen...ik vloeken, daar tieft me tas ook bijna. ik dodner alles op de grond vallen en wil de sleutel terug naar de auto brengen, staat puk daar, angst in zn ogen, gaat ze boos tegen me doen of ni... en hij vind het zo eng alsk driftig wor.. hij pakt de spullen van de grond...roep ik nog: laat maar liggen doe ik wel... hij geeft me de spullen en zegt: rustig, alles komt goed...jaja zal wel zeg ik en loop naar binnen, draai me om, nogmaals sorry en een dikke smak.

geen knuffel...niet eens een knuffel, omdat me navel nog gevoelig is

fuck wrom ken ik ni anders reageren... wrom glijk zo explosief, lomp en onaardig
komt dat door die droom van vannacht... mama en zusje zaten gister de hele dag in me kop... bitches
laat ik er zelf nopu ook een zijn... whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dus ik eenmaal boven..brr koud hier...hup pc aan, en muziek hard. soul & pimp sessions, voor blije, droevige, hysterisch en depressieve momenten...ik kom helemaal bij...jazz... van mn ex, omdat ze precies weet wat ik nodig heb....shit ik mis haar warme knuffel op zulke momenten

en als ik aan onze tijd samen terugdenk ook weer niet

kga ff eten, zo avonddienst

toedels



25 okt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nickname
nickname, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende