Stagedag

Ik heb kiespijn, hoofdpijn en ik ben misselijk. Ik kwam halfziek uit me bed, had halfkotsend me brood opgegeten vanochtend en had vreselijke buikpijn. Goed, toch maar naar me stage gegaan. En ja in de regen natuurlijk. Toen was me fiets nog omgevallen waardoor hij nu nog meer naar de klote is. Ik weer chagrijnig vanochtend. Kom ik binnen, zie ik de peuters heel enthousiast praten over de sint en pieten. Dat ze hun schoentjes hadden gezet en cadeautjes hadden kregen. De 1 begon sinterklaasliedjes te zingen, de ander sprong vrolijk door de gang omdat ze niet kon wachten tot Sint nog is kwam. Dat maakte gelukkig me ochtend weer helemaal goed. Toch gek dat het iets met je doet en daar vrolijk van wordt.

Vanmiddag ging het wel goed met m'n humeur, alleen nog erg veel kiespijn. Ik had pauze en ging weer terug naar me stage. Ik ging met de kinderen hun schoentjes zetten bij onze nephaard met lichtjes erin. De kindertjes hadden wortels en suikerklontjes meegenomen van huis en dat in hun schoentje gedaan. Dat was zo leuk om te zien! Toen opeens kreeg ik het heel erg koud en me gezicht was heel warm. 1 keer viel ik bijna om. Mja het zal wel...ik denk dat ik maar is goed moet gaan slapen een keertje. Dus dat komt wel weer goed! vrolijk

Er is vandaag eigenlijk niets geks gebeurd, valt me ineens op. Ik heb vaak dat kinderen gekken dingen doen/zeggen op me stage, maar dit keer niet XD Ach morgen weer BSO dus wie weet gebeurd er dan wel wat. Ik denk het wel eerlijk gezegd.

Groetjes!

23 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KutEmo
KutEmo, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende