stress. en boos.

Ik heb veel stress.. Op school vind ik het momenteel heel moeilijk, ga lange dagen naar school en ben tot laat in de avond bezig met mijn huiswerk. Dit maakt me moe, en ik ben geen stress bestendig persoon. Ik ben een chaotische perfectionist, en ook dat is geen goede combinatie! Ondanks dat ik hele dagen aan mijn huiswerk zit. In het weekend niets anders doe dan huiswerk, haal ik toch nog niet hoog genoeg. Ik zit nog steeds onder de 8. Dit frustreert me. Want het komt op je rapport als een voldoende.. Dat klinkt alsof ik net aan een 6je haal ofzo, terwijl ik steeds een 8,2 haal ofzo, en je moet een 8,5 halen voor een goed. Het scheelt ook maar gewoon heel weinig. En "toch" haal ik net die puntjes meer niet! En dat vind ik gewoon vervelend, vooral omdat ik er vaak echt hele uren aan gezeten heb. En echt mijn best doe!

Er zitten ook mensen in mijn klas die dus lopen te zeiken, mij hoor je niet over mijn cijfers. (Niet in de klas in ieder geval xD) Maar er zitten ook figuren tussen die niets aan school doen. Die dan een onvoldoende halen en gaan zitten janken. Dan denk ik ja zoek het even uit zeg. Ik doe er alles aan dingen op tijd af te hebben. Zodat het gewoon mee telt op mijn rapport etc. Zodat ik niet de kans heb op een onvoldoende. Dan is het best wel heel erg frustrerend, dat bijv; T een week uitstel krijgt omdat hij het zo vervelend vind dat ie het nog niet afheeft. "Maar ik had gewoon echt geen tijd!" En maar zitten zeuren dat je alles al snapt, en dat je het toch zo af hebt, dus joh; laat ik maar niets in de les doen! Het is toch zo af!

Ik weet dat ik nu op de mensen zit te zeiken die er feitelijk niets aan kunnen doen dat ik zo gestressed ben, maar waarom die mensen uitstel geven? Ze doen toch geen f*ck op de momenten dat het moet! Of hoort. T bijvoorbeeld; zeurt gewoon net zolang totdat ie een opdracht niet hoeft te doen! " Sorry jongens, hij snapt het allemaal al!" En vervolgens wordt er bij hem door de vingers gekeken. Hij hoeft het niet in te leveren.. Uiteindelijk natuurlijk wel; maar dat is pas over 3 weken! En het dan ook nog presteren om 3 onvoldoendes te halen! Best wel heel erg knap vind je ook niet?

En dan hebben we ook niet mijn aller aller liefste kut klote kut zusje. Die me alleen maar loopt af te zeiken. Ik moet HAAR hond uitlaten de hele dag. En dan wil ik de hond een plakje worst geven, of hij zit bij mij op schoot, en dan komt ze en dan is het; HET IS MIJN HOND! Dus dat mag jij niet:s dan denk ik
WTF?
Ik laat hem de hele dag uit.. En dan ga jij hier zo moeilijk over doen? Ik ben degene die de hele dag kijkt of ie nog wel genoeg water heeft, of eten etc.


IK BEN OVERAL HELEMAAL KLAAR MEE!

En al deze pure frustratie ligt hoogstwaarschijnlijk, gewoon bij mezelf ik weet het.
21 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tompoes
Tompoes, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende