studie en werk..tijdgebrek..zucht..

Af en toe slaat de twijfel toe. Niet over of ik met studie of opleiding wil kappen, dat zeker niet! Maar twijfel of het wel te combineren is...moet echt al mijn vrije tijd in mijn studie stoppen. T is leuk maar pittig en tijdrovend. Mijn werk is ook leuk (al ben ik pas deze week bij mijn huidige werkgever begonnen dus kan er eigenlijk nog niet veel over zeggen maar de werksfeer is goed en dat vind ik het belangrijkste), voor zolang ik met mijn studie nog niets kan doen tenminste, en ik heb t nodig om mijn studie te kunnen betalen en mijn levensonderhoud natuurlijk.
Ik zou zo graag gewoon 3 dagen werken ofzo en dan ook een paar dagen volledig met de studie bezig kunnen zijn. Maar dan krijg ik weer andere problemen, het is het een of het ander.
Het is een investering in mijn toekomst, zo bekijk ik het maar.
Een toekomst waarin ik een eigen praktijk heb en daarnaast stukken schrijf en af en toe workshops of vakanties ga organiseren, als ik daar aan denk zie ik het weer helemaal zitten!
Af en toe heb ik wat last van zelfmedelijden denk ik, er zijn mensen die t slechter hebben dan mij...dat vergeet ik dan even.
Verder ben ik namelijk heel gelukkig erg vrolijk
31 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chanel
chanel, vrouw, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende