't begon om 1 uur ongeveer

om 1 uur vanacht ongeveer werd ik geroepen dat ik naar benede moest komen. dus ik als de sodemieter me ochtendjas aan getrokken en snel naar benede gerent. kom ik benede heeft me vader zich verslikt en ligt half te stikken. me broer en ik snel zijn hoofd omhoog gehouden maar dat hielp niet. ik arthur geroepen (m'n vriend) en die kwam ook heel snel die heeft de hele tijd mijn vaders hoofd omhoog gehouden ondertussen had ik de huisarts gebelt en me moeder de huisartsenpost. die waren er lekker snel denk binnen een minuut of 10. me vader nog steeds happend naar lucht. de huisartsen hebben 'm toen 2 spuiten gegeven 1 morfine spuit en 1 spuit waarvan hij in slaap zou vallen maar hij werd maar niet rustiger toen hebben ze 'm maar zuurstof gegeven en eindelijk werd hij rustig. ik moet er wel bij vertellen dat hij waarschijnlijk van dat slaapmiddel nooit meer wakker zou worden. de huisartsen die er waren zeiden dat ze anderhalf uur later terug zouden komen en inderdaad die waren er weer om kwart over 3. nou jah weer 2 spuiten en toen werd hij vrij snel rustig me moeder zei toen tegen 1 van die huisartsen nu komen jullie zeker niet terug waarop hij zei natuurlijk wel om half 5 zijn we hier weer. nou de hele familie natuurlijk op bezoek midden in de nacht. op een gegeven moment keek me moeder op de klok en zei tegen haar moeder de tijd gaat hard 't is al 4 uur. en me moeder draait zich om en me vader stopt met ademen nog 1 laatste adem en toen was 't afgelopen.

vanacht om 4 uur is mijn vader gestorven aan de gevolgen van kanker!

vanmiddag werd alles al geregeld natuurlijk en toen vroegen ze voor een tekst op de rouw kaart en toen kreeg ik dit in mijn hoofd:

Je was een lach,
je werd een traan.
Maar toch ben je rustig heen gegaan.

jammer genoeg is dit niet de tekst die erop komt maar wel een hele mooie tekst kan er alleen niet zo gauw op komen ben er ook helemaal niet bij met me hoofd!!!!

moest ff me verhaal kwijt!!!!

lieve papa rust in vrede en ik hou heel erg veel van je! JE HEBT VOOR ALTIJD EEN PLEKJE IN MIJN HART! en papa kom alsjeblieft kijken als ik over een aantal jaar een kindje krijg en blijf bij me en bij mama en rene!

LIEVE PAPA ZOALS OP 'T LIEDJE WAT JE UIT GEZOCHT HEBT VOOR JE CREMATIE ZATERDAG:

PAPA IK LIJK STEEDS MEER OP JOU!!!!!
03 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van devil
devil, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende