Tentamens // Weekend

Ik ga mijn tentamens na de vakantie echt verknallen, vooral die van elektochemie, wat een rotvak is dat!
Zoveel theorie ga ik nooit allemaal onthouden, en het is daarbij ook nog 'ns gigantisch moeilijk! Aan de andere kant, ik heb nu nog ruim twee en een halve week voordat ik mijn eerste tentamen heb. Dus nog zat tijd om te leren.

Nouja, van het weekend ga ik in ieder geval niet erg veel tijd hebben. Het gedonder begint vanavond al. Omdat ik iets vergeten was te doen, moet ik nu 2 dames vanavond allebei trakteren op een lekkere fles wijn, onder het mom van goedmaken. Daarna sleuren ze me waarschijnlijk mee de kroeg in.
Het is een best leuke kroeg, daar niet van, alleen de laatste tijd is het daar echt achterlijk druk op donderdag. Als ik ergens een spuughekel aan heb, is het dat je je kont niet kan keren in een kroeg.

Morgenmiddag, als het goed is, richting delft, om daar een half weekendje rond te hangen. Daar moet ik het wel nog even met een maat van me over hebben, want die heb ik al ruim een week niet gesproken. En de vraag is nu dus, of het doorgaat. Bij die maat blijf ik slapen, dus als hij niet meer kan, houdt het ook op voor mij. Zoniet, kan ik desnoods nog zaterdag de hele dag werken...
En dan tot slot zondag naar m'n oom en tante.
Gelukkig heb ik maandag een dagje vrij.. Kan ik lekker bijkomen.
15 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sothie
sothie, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende