The Start Of Something New.

Zoals vrijwel de meeste mensen had ik dit jaar ook weer een lijstje met goede voornemens,
een dagboek bijhouden hoorde daarbij , het stond zelfs op nummer 2. Ookal ben ik er ruim 2 weken te laat mee , beter laat dan nooit, right?

Ik kan natuurlijk wel gaan vertellen over mijn geweldige gebeurtenissen op school , hoe ik daar elke dag weer in slaap val als mijn leraar wiskunde voor de derde keer uitlegt hoe je de merkwaardige producten toepast, en over hoe ik samen met mijn lieve vriendinnetjes keihard meezing tijdens muziekles, of over hoe de jongens in de klas achter je rug allemaal rare dingen doen en als je omkijkt ze als brave engeltjes je aankijken alsof ik spoken zie,Maar dan zou je het niet eens meer waard vinden om dit te lezen.


Vandaag was zoals 1 van die dagen waarvan je zou vinden dat er wel wat meer zou mogen gebeuren . The daily routine, ik sta op , blijf even vijf minuten op de rand van mijn bed zitten om bij zinnen te komen en loop naar de badkamer om vervolgens 2 minuten lang mijn tanden te poetsen en 30 minuten te spoelen met het mondwater van de Albert Heijn. Ik trek mn kleren aan , haal een borstel door mijn haar en kijk even in de spiegel of alles goed zit. Vandaag was weer zo'n dag dat mijn haar teveel pluisde omdat ik met nat haar ging slapen , als je daar even niet naar keek kon ik en best mee door.

Deze keer sloeg ik het ontbijt maar eventjes over , want mijn vader had iets raars in mijn fruitsap gedaan , al kon hij zelf niet bedenken wat het was. Daarna stapte ik op mijn fiets om naar de plek te gaan waar mijn lieve vrienden op me wachtten om samen deze dag door te komen . Want als je het samen doet, gaat het altijd beter. Uit school moest ik gelijk aan mijn krantenwijk beginnen , er moet toch ergens brood op de plank van komen ( niet van mijn krantenwijk dus XD.).
Ik besloot toch maar de helft te doen en de rest aan de dag van morgen over te laten . Ik moet tenslotte vanavond nog trainen , daarna kan mijn weekend pas echt beginnen . Totdat ik morgen opsta en mijn krantenwijk moet afmaken ..

Gelukkig is daar aan het eind van de donkere weekendtunnel nog een zondag, de dag dat ik naar de kerk ga , mijn vriendje zie, en geen huiswerk hoef te maken . Ow wacht even , even terugspoelen , naar de kerk ? Vriendje zien ? Jaja , ik ben Christen , en niet alleen omdat mijn ouders dat zijn en mij zo hebben opgevoed, ik geloof zelf dat Jezus voor mij is gestorven en is opgestaan, en dat God mij gemaakt heeft en een plan met mijn leven is , wat dat is moet ik nog ontdekken maar dat komt nog wel knipoog . Nu komt het stuk over mijn VRIENDJEE. Hij is zo cute , lief en geweldig . Jaja iedereen zegt dat over de liefde van zijn / haar leven maar bij mij is het ook echt zo . Zondag hebben we precies een week . YEAAY . erg vrolijk

Dinsdag is vriendjelief jarig , en mevrouw hiero heeft een duplohuis voor hem gebouwt, jahja, hij wou een huis . En met een krantenwijk salaris , moet je wel even zo'n 287 jaar sparen voordat ik een huis ervan kan kopen , dus tsja , lego /duplo was de enige optie , en laten we nog net een hele doos duplo hebben staan ... dus ik gezellig in de kamer van mijn geliefde ouders , op de grond zitten en een huis van duplo bouwen . HIJ HEEFT ZELFS 2 VERDIEPINGEN! tsjohnge hoe luxe wil je het hebben ? Er is een slaapkamer met 2 bedden , een badkamer met een douche , bad wc & wastafel, een zit hoek met een bank en een stoel , een openhaard , een mini tv & een keuken met een aanrecht , machnetron , gasfornuis , keukenkast & een koelkast met melk en vis. En in de tuin staan 2 bloemen , een struikje &&&
EEN VLIEGTUIG.
Ik ben benieuwd hoe hij erop reageert, zometeen vind hij het helemaal niet leuk gaap!. Zal ik het geven of niet ?

DAT WAS HET DAN WEER.

xxx ft loveeee,

MOONS.

15 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Moons
Moons, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende