the wonderfull life of a teenager ..

2 problemen: Geldgebrek & Vrienden-die-te-veel-roddelen-over-je-achter-je-rug-om!

Probleem 1 -
Gisteren samen met m'n vriend een vakantie geboekt naar Brussel (voor Pasen) en kom er ff achter dat we zoiezo al 350 euro kwijt zijn aan op en neer reizen + overnachten. Dan moeten we ook nog eten en drinken en uitgaan en nogveelmeer. En ik heb al wel 134 euro gespaard xD Dat wordt dus ff rustig aandoen de komende tijd!!
Bovendien móét ik echt naar het concert van Kayak (hele oude band, maar wel super vet!) en zou ik nog meegaan naar A'dam met een vriendin als ze daar auditie moet doen.. En ik mag maar vet weinig werken de komende tijd :S Nja, het lukt vast allemaal wel .. Op een of andere manier..!

Probleem 2 -
Kom ik er gister achter dat een vriend (S.) met mijn beste vriendin (N.) erover heeft gehad dat ze zich aan mij storen, dat ik te veel over m'n vriend praat.. Kan ik me op zich wel voorstellen, en ik doe het ook te veel en ik probeer er al af te komen, maar waarom zeggen ze dat dan niet recht in m'n gezicht?? Vandaag heb ik N. ermee geconfronteerd en kwam ik erachter dat het heel wat mindern ernstig is dan dat S. mij had verteld. We hebben het er gewoon normaal over gehad en ik heb gezegd dat ik beter m'n best zal doen. Alleen S. negeert me sinds vandaag en daar kan ik zo hard niet tegen! Waarom doet hij zo? Waarom kan hij me niet gewoon recht in m'n gezicht zeggenw at hem dwars zit?
Gisteren ruzie met hem gehad op msn, onder andere omdat hij zei dat ik N. niet met respect behandel en haar alleen maar afkraak (wat echt gelogen is!). Toen zei ik dat ik dat laf vond om te zeggen omdat ook hij dondersgoed weet dat dat niet waar is, maar toen ging hij off boos Lekker makkelijk!! Dan hoef je je opmerking tenminste niet uit te leggen! En nou praten we dus ineens niet meer tegen mekaar verdrietig

Haat ruzie ..
05 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Yv.
Yv., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende