Tijd om opnieuw te beginnen


Moet ergens een keer een lijn trekken voor mezelf, en dat is nu maar. verdrietig
Dus ook opnieuw beginnen met schrijven op MD, weg van alles..
Ik heb me verhaal op lezerslijst gezet en weet niet of ik er ooit verder mee ga, misschien als genoeg mensen het interresant vinden.

Sta nu na 2 jaar ineens alleen, vriendinnetje twijfelt aan alles. Ga ervan uit dat ze tijd er tussen uit moet..misschien dat ik over een half jaar wel tegen mezelf zeg, alles is nu toch weer goed met haar hoe heb je je zo druk kunnen maken nu. Misschien heeft ze wel tijd nodig, veel tijd en komt het wel weer goed. Maar nu zit ik mezelf alleen maar gek te maken door te wachten tot ze uitgevonden heeft waar ze over twijfelt en wat ze wilt. Dat is gekkenwerk voor mezelf, ik moet wat gaan doen anders word het alleen maar erger. Machteloos en uitzichtloosheid kunnen echt slopend zijn.

Dus vanaf hier maar een streep, alles proberen te vergeten, en alles wat er fout gaat en aan de hand is nu kan me een biet wezen.

Kijken hoelang ik dit vol hou.
..Tijd om maar weer eens wat bij te werken over wat er allemaal gebeurd is, en nog wat goeie verhalen en gedichten erop te zetten.


Heb immers niks te klagen.. heb op Dance 4 life gestaan voor een zaal van 15.000 mensen.
Dat geeft een kick, die niet uit te leggen is. Zoveel mensen die mee doen met iets wat jij verzonnen hebt..een simpele tekst in dit geval. Zelfs voor mensen met angst om voor grote groepen mensen te staan is dit een instant cure..
Je kent immers niemand, maar je bent wel een, iedereen doet met je mee als je optreedt..en dat geeft je een energie alsof je de hele wereld kan. Niet gek dat al die artiesten dan ook helemaal leip en door het lint gaan op dat podium, je geeft alles omdat het je zo opjut, je bent niet meer bang zenuwachtig of wat dan ook. Puur genieten.
Daarvoor alleen al zou ik wel een artiest willen zijn...echt een must om ooit eens mee te maken of te doen. vrolijk

Ik moet gewoon me gedachte op een rijtje zetten, en dan kom ik er wel weer ondanks alles wat er nu fout gaat. En de tijd dat ik me verveel gewoon weer hier me gang gaan, dat heeft altijd geholpen.

N-Solve.
cool!
28 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NightSolve
NightSolve, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende