tijden veranderd voor een vrijgezel

blond - 1.73 m - groene oogjes
uitgaan - jongens - winkelen
1 maand vrijgezel
19 jaar


nog 2 weken en dan op vakantie met me ouders..19 ben ik ja.. en nee nie koos vriendloos/kansloos.
ik zou met mijn vriend op vakantie gaan maar zoals hierboven staat is dit uit gegaan. en nee het komt niet meer goed. hij was me jeugdliefde ken hem sinds me 15de en sinds die tijd meerdere keren gehad maar nu is het echt klaar. (geen aanrader zo lang met je jeugdliefde ouwehoere) anyway nu vrijgezel. wel aan t daten maar ik weet zowieso dat ik nu geen vriend zoek. wat ik al ontdekt heb is dat de tijden veranderd zijn ff gewoon met iemand zoene zit er tegenwoordig niet meer in dan wordt er al gelijk gedacht dat je instemd met een relatie. wat een kut tijd is t tegenwoordig zeg voor vrijgezelle. je moet wel erg ver gaan voor zoene laat staan voor seks ..

zo ook mijn flirt sinds een tijdje genaamd M. is een erg goodlooking guy is wel een compleet ander typje persoon als waar ik mee bevriend zou zijn of een relatie mee zou kunne hebbe. M is sinds vandaag 23 en klaagt dat hij oud is (heel irritant, je bent zo oud als dat je je voelt zeg ik altijd maar knipoog) luistert naar jazz muziek das zker nie mijn soort muziek ik hou van veel van top 40, pop, btje r&b tot mijn ultieme feest passie hardstyle en hardcore. anyway hijs dus wel leuk en een paar keer gedate tot Het smsje kwam:
waarom ben ik zo verlegen?

ik wist meteen waar het over ging hij durfde me nie te zoene. toen was de lol voorbij ik wist dat ik hem krijge kan en dat hij niet het type is om mee te ouwehoere. dat was toen de harde realiteit shock kwam: ff lekker zoene zit er nie meer in tegenwoordig.. verward
25 jun 2006 - bewerkt op 25 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Miss-A
Miss-A, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende