top weekend!

Heb echt dit weekend een topweekend gehaderg vrolijk.Vrijdag avond lekker naar de hut van ome henne geweestnahnah, was wel gezellie..alleen op het laatst heeft een eerste klas kneus overal zitten kotsenbah!.. is zelf op mn jas gekomenverward..Blegh!..en die mongool zit nog op mn school oowk..ik be echt pist op hemgemeen..om 24.00 al kotsen..triest als je grens niet kent..maarja laat maar weer gaan...

Zaterdag ff snel mn krantjes gelopencool!..toen snel bus gepakt en de eerste de beste trein naar A'damengel
had daar afgesproken met mn schatjeknipoog..we hebben een boottocht door a'dam gedaannahnah.. nog veel andere dingen gedaan..toen gingen we naar Almere naar zn huis..s'avonds naar een feestje gegaan..
achteraf spijt van gehad..er was iets gebeurd maar daar wil ik het niet over hebben..ik was echt Vet aangeschotennahnah..is niet goed voor me want zag dingen die er niet zijnverward..Maarja volgende keer alleen samen met mn vriend gewoon cafeetje ff niemand anders erbij..altijd stoken mensenhuilen..word er zo moe vanverdrietig..mensen gunnen ons niet op zo een jonge leeftijd een echte goede vaste relatie..ze krijgen ons toch niet uitelkaarerg vrolijk..en zondag lekker uitgeslapen en bij elkaar gelegenengel...lekker wezen wandelen in het park..we hebben nu ook in Almere een boomerg vrolijk..net als hier met een hartje en dan m+s erin en dan eronder 4 eververliefdwheheblozenMorgen weer naar school..Gatverdammeeeeeee!!gaap!

-xXx-
26 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sweet_Miss
Sweet_Miss, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende