tranen zoveel als een mens kan huilen


StEfAniE.. Zo JoNg.. PaS 16.. :

Ik mis je zo hier om me heen, zoveel mensen, maar toch alleen. Ik mis je stem,je lieve lach, ik mis je steeds meer,iedere dag ...
never forget you

Vroeger was je altijd mijn beste vriendinnetje.. ik dacht altijd dat er maar een paar dingen in mijn leven waren die ik nooit zou kunnen missen.. een er van was en ben jij! ik mis je verhalen, ik kon je altijd alles vertellen.. je wist precies hoe ik in mekaar zat, hoe ik over iets denkte, hoe ik me voelde! en ik wist dat ook van jou.. je had nog een heel leven voor je.. maar door die stomme ziekte werd je dat niet gegund.. het is niet eerlijk! ik wist precies wat jij voelde, de pijn... ik voelde het gewoon met je mee!

verdriet heb ik nog altijd, elke dag
en dan zeggen ze afscheid nemen bestaat niet.. voor mij bestaat het wel degelijk.. ik heb de laatse minuten van je leven nog mogen meemaken, ik heb je nog is goed kunnen knuffelen, 't was verschrikkelikj.. in dat afschuwelijke ziekenhuisbed heb ik afscheid van je moeten nemen.. en 4 minuten later was je er gewoon niet meer.. je ging gewoon.. je liet mij gewoon helemaal alleen in die kille koude ziekenhuisgang.. met tranen zoveel als een mens kan huilen..

je weet godverdomme zelf ook wel dat ik niet zonder je kan leven, en dan ga je toch?! waarom waarom in hemelsnaam? mijn liefste vriendinnetje is voor goed weg.. en ik wil achter haar aan..

ik zie geen leven voor haar.. ze is nu 3 maanden weg.. en het lijkt net of het de dag van gister was.. en ik kan het gewoon niet meer! ik hou het niet meer vol.. ik wil naar haar toe..
gezellig met haar praten.. haar weer alles vertellen..
ik zie alleen nog maar de fotow.. de foto bij mij in me ketting.. bij mij op het nachtkastje.. alleen nog maar een foto?! wat heb ik daar nou aan? dat is niet mijn vrolijke stefanie..! dat is niet mijn beste vriendinnetje..

je hebt me gewoon helemaal alleen gelaten!!!! dat vergeef ik je nooit!!!

ik mis je zo verschrikkelijk..
x
22 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van yvet-juh
yvet-juh, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende