Uitwaaien!

Wat een woei buiten , heb er slecht van geslapen. Slaap vaker onrustig als het waaierig is buiten en nu kwam er nog bij dat de hond van boven regelmatig aansloeg. Kweet niet hoe vaak ik wakker ben geweest maar ik stond zeker niet fris en fruitig naast mijn bed.

Na een drukke dag van overleg, overleg en nog eens overleg....kwam ik thuis met hoofdpijn. Dan maar een paracetamolletje en daarna letterlijk uitwaaien met L.
De hondenuitlaatservice is weer terug van haar vakantie dus hij mag weer dagelijks met de bende de hort op. Prettig idee als ik aan t werk bent, dat hij zich tussen de middag kan vermaken met vriendjes en lekker rond kan hollen.

Mijn hoofdpijn zakte na de ontspannen uitwaai-sessie en zo ben ik gaan zorgen voor mijn warme prak.
Lekker even in mijn luie stoel gehangen en nu heb ik een plan bedacht. Nu met L gaan wandelen, theewater aanzetten, warme douch en met kop thee mijn bed in.
Heb het tijdschrijft (vriendin) vandaag weer op de mat gekregen dus zo kan ik lekker lezen in bed en zo op tijd in slaap vallen. Als ze t toelaten...mijn ogen dan.

Had mijn moeder willen bellen,om zomaar even wat van me te laten horen. Maar ik verzet het naar morgen, even geen zin in. Morgen echt!


Niet heel veel bijzonders dus zo aan het eind van de dag, weer een dag zoals zo velen. Lijkt zo gewoon, maar eigenlijk is geen dag hetzelfde.
09 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diary105
Diary105, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende