update

Zoals belooft een update vanmezelf van de laatste maand

15 november ben ik naar groningen geweest, naar de opendag van de Hanze hogeschool. Kwam er eigenlijk alleen maar om te kijken wat voor een school het is en hoe de sfeer er was. Die was goed vind ik nog steeds trouwens. Ik weet nu zeker dat ik daar volgend jaar heen ga om HBO-rechten te studeren heelveel zin in. En vanaf toen had ik geen computer meer.
Heelveel voor school uitgeschreven en aan mijn vader mee gegeven.

laatste week ging het kut omdat ik verga van de pijn die stomme kut knie van mij ook. Ben doorverwezen naar een orthopedisch chirug wat dat ook wezen mag. Daar moet ik eind januari heen helaas.

Vanmiddag te horen gekregen dat onze hond zwanger is!!!!!!!!! minstens vier puppy's yeh heb er echt veel zin in dat die er zijn. ze worden waarschijnlijk begin januari geboren.

Vandaag ook te horen gekregen dat ik vier weken na de vakantie 2 leesverslagen moet inleveren en een week aan de vakantie moet ik een engels boek uit hebben waardeloos als je het mij vraagt. Ik moet dus in de vakantie drie boeken lezen, plus een poeziebundel samenstellen en dan mag ik ook nogeens een praktische opdracht maken.

nou ik hoop dat je weer een beetje bij bent
15 dec 2003 - bewerkt op 16 dec 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende