update ofzow

ijsland laat nix van zich horen... januari wordt denk ik februari. kan niet meer wachten, wil weg. probleem is dat in september school begint en ik dan wel terug moet/wil zijn. dus hoe later ik kan vertrekken, des te korter mijn verblijf.
gisteren met papa naar een open dag geweest op het roc in almere. info gevraagt over de havo op deze school. en nog gekeken bij spw, wat me wel een beetje leuk lijkt. toch wil ik de havo nog steeds halen. als ik er in septmeber mee begin is dat me 4e keer in de 5e... iets teveel van t goede? kweet niet. maar ooit zallik me diploma hebben. ga nu van profiel veranderen. (wat ik eigenlijk in de 4e al had moeten doen). ik ga c&m doen. duits 1 en wiskunde b1 heb ik al gedaan, dus krijg dan nog duits2, geschiedenis, economie1 en ckv2,3. en een profielwerkstuk moet ik opnieuw doen, want me oude past alleen bij me oude profiel. ik ga regelen of het in 1 jaar kan, ipv in 2. alleen duits 1 komt een beetje terug bij duits 2 dus als ik 1 erbij doe wordt t toch 2 jaar en ckv2,3 schijnt ook beter in 2 jaar te kunnen. spw klonk ook leuk maar daar wil ik later niet mee door denk ik.
zou vandaag naar michael gaan maar heb afgezegt, want voelde me niet helemaal toppie. de drempel om dan toch te gaan ligt zo hoog omdat er geen verliefdheid is ofzow. zelfs vriendschap mist.
sprak net eva op msn die al in ijsland zit en vertelde dat het hoofdbureau had gezegt dat er meer au-pairs dan gastgezinnen zijn... slecht nieuws...
ik heb nieuwe fotoboeken gekocht en ga al mijn foto's inplakken. oude fotoboeken uit mekaar halen en opnieuw inplakken en ook foto's wegdoen. ik blader soms die oude boeken door end at geeft me dan zo'n slecht gevoel. ben totaal niet blij met vroeger namelijk. geen leuke herinneringen. of de leuke worden vergeten door de minder leuke.
kga zo stoppen en verder met me fotoboeken...
kuzzz.
20 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ilsjuh
Ilsjuh, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende