VALS BESCHULDIGD

JAAA weer op school,, saai en meteen weer gezeik!!!!!
er was dus weer gezegd dat ik iets over iemand had geschreven buiten!!!!! Zij had haar naam ergens geschreven en toen was er iets van ..=kkhoer ofsoo echt als je dat doet ben je echt en LOSER bah! Jaa tog nou toen zeiden ze natuurlijk weer ff dat ik het had gedaan :S JEZUS dikke bullshit !! noujaik liep zo nar een vriendin van haar toe en zei van wtf is dit hey waarom lope jullie dat te zeggen en zei zei dat ik het nog had gedaan ook en dat het zogenaamd mijn handschrift was wahahaha egt zoo fking dom dus ik liep naar haar toe en zei van Ja ik heb daar hellemaal fking nix geschreven als je zoiets doet ben je echt een loser en als je dat neit gelooft meot je zelf weten en toen zei ze weet jij wie het heeft gedaan ik NEE whahaha naja weer ff geregeld wahah egt sommig mensen sijn zulke nerden!!!! Ik HAAT die mensen egt hoor die iemand er van verdenken terwijl hij nix heb gedaan!!!
ik ben al twee keer van zoiets beschuldigd !!!!! NOU ik heb dat wel geleerd dat je eerst iets zeker meot weten!!!
ook een andere keer : een jonge van me school ,, als hioj nog een keer iets zou flikken ,,dan werd hij geschorst dus hij scheurde een papiertje uit mijn schrift en scheurde het in stukjes op de grond !!! dus die leraar kwam fking boos naar me toe omdat hij had gezegd dat ik het had gedaan boosboos oee ik was zo fking boos hij durfde me neit eens aan te kijken dus omdat hij anders geschorst werd zei ik maar dat ik het had gedaan !!!!!
Dus ik moest het allemaal opruimen en ze waren vet boos op my die leraren,, maarja dat was nog neit het enige!!!!!
AL die kutkindere uit me klas zeiden dat ik had gezegd dat hij het het had gedaan !EN dat het mijn schuld was dat hij werd geschrost TERWIJL IK HET VOOR HEM HAD OPGENOMEN!!!!!!!!!
pff weer vette bullshit ,, ze woude gewoon een rede hebben om boos op me te zyn nerde
naja nu gaat het wel weer ensoo ze zijn er achter gekoemn dat k wel meer vrienden had dan hun dus ze doen allemaal weer normaal naja iedereen roddelt over elkaar,, weinig mensen zijn te vertrouwen!!!!!!!!!

vertrouwen,
is moeilijk
ver te zoeken.
Als je het hebt
JUST KEEP IT !!!!!!!!!!!!!!
21 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *joyce*
*joyce*, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende