van alles en nog wat..:)

pfoee..... binne is et gwoonn nog warmer dan buitee hoe kun je het je voorstele... *-).. mayaa.. het is wel ff doorkomen..nahnah.. ahha..
maya.. lkkr hele dag bijna gezwomme in de achtertuin..erg vrolijk..

maya ik ben weer vliefd..
k had vrijdag avond feest van G. en nu ben k weeer op hemm;.. ik vat het allemaal niet meer.. maar k weet ook niet of hij op mij isz.. I. en A. zegge dat k het moe vrage.. had ik vorige keer ook gdaan en toen was G. ook op mij.. maar nu durf k het gwoon niet... heel raar.. terwijl k harstkke goeie vrienden met hem ben.. en vrijdag best vaak oogcontact heb ghad.. maar ben gwoon bang dat hij me te jong vind.. ben nog maar 13 en hij is 17.. al zen vrienden dachte gwoon dak al 16 ofzo was... maya.. die waren dronke.. haha.. zoo lol gehad.. maya. glukkig kan ik ook beetje raar doen zonder drank.. was daar de enige met een 'nuchtere kop' haha.. maya.. was ech gezllig.. heb itiliaans geleerd.. PENDECHO.. haha klootzak..nahnah.. maya.. en nog wat.. en nog wat..nahnah mar daa week nie meer..nahnah.. was bietje moe..nahnahmaya I. bleef slapen..:d was leuk.. maar ze deed beetje raar tegge G,, vonk nie zo leuk.. maar zei lachte zich kapot dus zei er maar niksv an..:s..vonk beetje raar maya.. ze kende hem nie.. en G haar ook niet.. hij heeft er niks ovr gezegd tegen mij alleen dat iie het harsitkke leuk vond..vrolijk..

maarjah.. heb gellukkig men portomonee weer trug gevonden nouwja me pa..nahnahvrolijkerg vrolijk
heb eindelijk het gevoel dak vakantie heb heb het al een weekje.. maar nog niet het gevoe gehad vandaag wel.. Lkkr boeiend..nahnah.. wuahah..
maya.. vanmiddag naar me opa gweest.. word gek van me oma hele tijd loppe te zeure van manon pak dit pak dat..:s.. maya.. toch maar gdaan.. beetje gek van..nahnah.. maya.. ze is ook wel aardig
ik ga nu stoppe
verliefd
19 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van manon
manon, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende