vandaag....

ik werd vanochtend heerlijk wakker naast me vriendje t enige nadeel was dat het nog zo vroeg was, echt lief is ie 's ochtendsvrolijk
ik hoefde vandaag alleen me herkansing te maken op school en toen mocht ik weer naar huis...maar ik ben toch nog ffiejsz samen met dennaasz langs t werk van me vriendje gereje k moest nog ff me pinpas ophalen...(wat moet hij met me pinpas? lang verhaal! hij heeft m iig nie gebruikt vrolijk )
was toch weer fijn om hem nog een keer te zien vrolijk 's ochtends bennik altijd zo duf...
toen ik thuis was zat ik me te vervelen en toen ging ik denken...wat als hij vreemd zou gaan? zou ik hem dat vergeven en dan de rest van onze relatie leven in onzekerheid? of zou ik de moed hebben hem uit mijn leven te laten? ik denk dat ik de moed niet heb ik hou echt zoveel van hem...het zijn ook gewoon de dingen die we meegemaakt hebben en waarover we praten die hem voor mij zo special maken... ik denk niet dat ik ooit met iemand anders zoiets kan hebben als met hem, we kennen elkaar zo goed en hij weet als geen ander hoe ik inelkaar zit. zou iemand hem dat na kunnen doen?
zou er ooit nog een andere jongen in mijn leven komen zoals hem of zit ik de rest van mijn leven aan hem vast? niet dat ik dat erg vind maar soms denk ik dan jah...ik ben nu zeventien...ik heb al vanaf mijn 15e verkering met hem. ik heb me ( voordat ik iets had met hem ) aardig uitgeleefd. nooit sex met iemand anders gehad maar wel flirten en zoenen met van alles en iedereen als t maar mannelijk en lekker was. best raar dat je hele leven zo kan veranderen.
als ik later met hem ga trouwen en kindjes heb zou ik dan nooit verlangen naar de vrijheid of een andere man?
wel vreemd dat zoiets me bezig houd....ik was ook aan het denken over de vakantie of we niet gewoon een VRIJE vakantie konden hebben, dat we niet aan elkaar vast zitten en kunnen doen en laten wat we willen. maar ten eerste kan ik dat niet aan omdat ik hem dan teveel ga missen en eigenlijk ook helemaal nie wil dat ie dingen met iemand anders doet, ik wil ook niet dat hij iets doet omdat ik dan ga twijfelen of hij ooit vreemd gaat, omdat hij dan geproeft heeft van zijn vrijheid...

tis maar een gedachtegang....
15 apr 2004 - bewerkt op 15 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ~Mies~
~Mies~, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende