Vandaag de dag....

Vandaag de dag dat ik nog een keer vrij zijn mag.

Goh wat kan ik rijmen...poeh poeh

Lekker een dagje thuis nog morgen begint het harde werken weer en zijn de vrije dagen voorlopig verleden tijd. Uiteraard lig ik weer veel te lang in bed en ik heb nog redelijk veel plannen.

Ik moet echt zo even de stad in, maar tis nat buiten. De ene na de andere bui volgt zich. Even een paar dingen halen en mijn schoenen weg brengen deze schreeuwen om een nieuw hak zooltje.

Ook wil ik mijn kerstboom de deur wijzen vandaag, harstikke leuk allemaal maar na 2,5 week ben ik hem nu toch echt zat. Opruimen en al het glitterspul de deur uit, straks nog een boodschappenlijstje maken. Al het ongezonde de deur uit, me weer even inlezen in het punten systeem (manier om af te vallen waar ik 2,5 jaar geleden 25 kilo mee afviel) en dan vanaf morgen begin ik.

Ik wil voor de zomer 10 kilo kwijt zijn, ik ben in 2,5 jaar 5 kilo aangekomen en dat kan niet. Nu wil ik er 10 kwijt zodat ik een buffertje heb voor de zomer. Ik weet dat ik het kan, wanneer ik zorg voor gezonde dingen en toch lekkere recepten gaat t goed komen.

Dus zelfs ik heb voornemens voor 2007, lekker standaard maar wel belangrijk voor me

Vandaag weer een mailtje van C, hij spookt weer door mijn hoofd...ga weg! (maar ik heb t zo graag)
02 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diary105
Diary105, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende