vandaag weer gesprek op de instelling.. met ouders

Vandaag had ik weer een gesprek op de instelling alleen vandaag was het met mijn ouders. Ze vroegen een beetje over me achetrgrond en ze vertelde ook dat ik op de instelling een soort contract krijgen .. of nou ja zeg amar gerust contractEN. Elke contract staat voor een bepaalde gedrag. In die contract staat beschreven dat ik bepaalde dingen niet mag doen o.a. mezelf beschadigen en met spullen gooien ook staat in die contract beschreven wat ik moet doen als ik het wel weer wil gaan doen.

Ook vertelde ze dat wanneer ik het contract verbreek.. ik krijg maar 3 waarschuwingen. 1 mondelinge waarschuwing en 2 schriftelijke na die 3 waarschuwing kunnen ze me laten opnemen in de verpleegafdeling, maar dat is alleen tot het genezen is en daarna mag ik ook niet meer terug komen. En als het niet ernstig is kunnen ze me na de 3 waarschuwingen gelijk van de instelling af trappen.

godd .. ben niet bang voor me aanvallen ben eerder bang dat het me niet gaat lukken met het zelfbeschadiging. En hoop ook niet dat wanneer ik thuis mis dat ik het expres ga doen.
21 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Girl92
Girl92, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende