verhaal

Ik heb net een flink stuk van mijn nieuwe verhaal geschreven. heeft nog niet echt vorm of zo. maar het begin is er gelukkig. Het heet rake klappen.

Het gaat over Heike die woont bij haar stievader en en haar moeder. Haar stiefvader slaat haar en zij moet maar zorgen dat ze dat niet op school te weten komen.
Ze weet dat er iets niet klopt in het verhaal van de scheiding van haar ouders. zij vermoedt dat er niets is maar weet niet wat, zo ondernemend als zij is gaat ze op onder zoek uit. Op zolder naar aanwijzing die haar verder helpen, alleen ze wordt betrapt, keer op keer.
Tuis gaat het slecher en slechter. ze besluit er over te praten met een lerares die verwijst haar door. naar een instelling (die ik nog moet gaan verzinnen) waar zij iemand ontmoed die zij kent (ik denk aan haar hulpverleenster) zij heef tnu een relatie met haar biologisch vader en zo komt zij achter het ware verhaal en zo is het eind goed al goed.

Oke ik ben pas net begonnen en ik wil het wel een beetje goed opbouwen dus het duurt nog wel even voor het klaar is want ik wil er wel een beetje spannigs vragen in zetten en dat is niet mijn sterkste kant evenals dialogen. terwijl ik gedachten van personen zo op papier heb. gelukkig maar want dat is bij mij altijd eht belangrijkste. maar ik wil nog echt heel graag dialogen leren schrijven.

nu over roeien vrijdag, moet ik 10:00 op de roei zijn echt zo'n schijt tijd wie verzint dat nou tot half twaalf dan is iedereen al klaar behalve wij!!!!!!!! echt belachelijk maar goed zal wel weer aan mij liggen, nou hopen dat Hester niet komt.

Ik ga mijn haar blonderen heb ik besloten Es gaat het binnenkort doen, ze weet alleen nog niet wanneer. Helaas heb ik haar de brief nog niet gegeven. Maar goed.

he ik ga slapen

welterusten

ps morgen lekker pas om 11:00 op school te zijn HiHa oke wel weer twee tussenuren en een pauze maar dat boeit niet echt.

groetjes
17 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende