voor mijn liefste

lieve tom.
elke x als ik aan je denk stromen de tranen over me wangen, ik wauw dat je gewoon terug kon komen en dat je alles kon delen alles wat in jouw gedachte om ging, ik mis je gewoon ZO ERG.
toen ik hoorde dat jij er niet meer was, wauw ik eigelijk me spullen pakken en weg gaan voor altijd, alles waar ik van hou dat gaat kapot of dood waaronder jij.
waarom waarom ben je nauw weg als je nog bij me was dan zou alles nog een stuk beter gaan, ik ga elke dag naar je toe. Ik wauw dat god hier naar toe kwam en dat hij jou terug bracht en zou zeggen jij hebt nog een heel leven voor de boeg jij hoort hier op aarde bij je familie en je vrienden,

laten we dansen m'n liefste, dansen aan zee, voor je tranen, 2 voor de mijne, 3 voor de horizon waaraan we verdwijnen.

me hart schreeuwt naar jou tom, om je warmte ik mis je zo erg ik wauw dat ik zelf niiet meer leefde en dat jij nog mog leven ik heb veel meer al fout gedaan in me leven jij was zo'n goed mens.

je vondt jezelf lelijk maar iedereen vondt je zo'n mooiie jongen elke jongen zou jaloers zijn op jou.
en je hadt makkelijk verkering met me kunnen krijgen het zou de moeite waard zijn geweest, nu pas merk ik hoeveel ik van jou hou.

waarom ben je nauw weg, kom gewoon alsjeblieft terug, waarom bestaat diie verotte club seven als je thuis was gebleven was er niks gebeurt geweest, en de genne die die deur voor je open heeft gedaan in die flat die zal ik het nooiit vergeven, hij heeft jou binnen gelaten, en als tiie dat niet hadt gedaan hadt je ook niet kunnen springen.

ik mog van me ouders niet eens naar je kijken in de kist omdat je helemaal verminkt was, zoals jij was zal ik nooit vergeten ik hou je in me geheugen zoals je was en voor mij nog steeds bent, ookal ben je uit m'n ogen uit mijn hart zal je nooit raken.

elke minuut denk ik nog aan je elke seconde als ik naar de hemel dan zie ik je gezicht in de wolken en dan voel ik dat je naar me lacht en het enigste wat dan nog bij mij opkomt zijn de tranen die altijd opwellen als ik aan jou denk, lieve tom ik hou zoveel van je kom alsjeblieft terug bij me, en bij je vrienden en familie je mag niet dood zijn. je hadt nog zo'n mooii leven voor je.

tom, je moet weten dat ik van je hou met heel m'n hart en dat ik gewoon niet weet wat ik moet doen nu je er niet meer bent, je bent m'n liefste,

xx dorien
19 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van brunettje
brunettje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende