Vreemd, leuk anders :D

Het is vreemd,
het is anders,
Het is leuk erg vrolijk


Vandaag was het mooi weer en vandaag was ik echt vrolijk vrolijk. Gewoon zomaar. Nou ja niet helemaal zomaar maar ik was vrolijk.
Het was gister dus echt vet gezellig bij ex-vriendje (en nu vet goede vriend) Ook al waren we maar met ze vieren. We hebben zo loos film liggen kijken en op bed gelegen en triviant vragen aan elkaar gesteld. Het was zoo loos, maar wel gezellig. Toen ik vanochtend wakker werd wou ik dat het nog gister was vrolijk.

Het is trouwens beetje vaag want wij zijn nu bijna een jaar volgens mij uitelkaar. We zijn uitelkaar gegaan, omdat we te verschillend waren en gewoon niet echt bij elkaar paste en nu hoor ik steeds vaker jemig dat doet hij ook altijd verward en dat soort dingen weet ik dan ook niet verward maar ja. En gister was ook vreemd erg vrolijk nahnah We playen elkaar gewoon. Hij is niet leuk, maar hij heeft gewoon iets en blijkbaar denkt hij of ook zo of hij vind het gewoon leuk om te playen, het was vreemd. Maar we gezellig.
Gezellig samen met vieren mag vaker zo echt waar erg vrolijk

O hierbij heb ik trouwens besloten dat ik twee mensjes gaan helpen nahnah want het wordt zo nooit wat natuurlijk erg vrolijk
26 mrt 2005 - bewerkt op 26 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van faceless
faceless, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende