Waarom ik begin

Lief dagboek,

Ken je dat gevoel dat je zo veel dingen wilt vertellen aan vriendinnen en vrienden, maar dat je het allemaal niet mag vertellen? Ik heb dat nu. Dit komt omdat dit weer allemaal geheimen van andere vriendinnen zijn, of mijn geheimen die ik niet aan iedereen wil vertellen. Daarom wilde ik een dagboek beginnen. Alleen sinds ik mijn knokkel van mijn wijsvinger heb gebroken (9 weken geleden) kan ik nog steeds niet zo veel schrijven. Daarom leek dit mij een mooie optie!

Ik zal gelijk maar eens beginnen met mijn eigen geheimen. Nummer één is natuurlijk dat ik een secret crush heb. Hij heet Tim. Hij is niet de knapste jongen die ik ken, maar zeker ook niet de lelijkste. Hij is zo lief en hij laat mij speciaal voelen. Ik ben al een lange tijd vrienden met hem, maar de vonk is nu pas overgeslagen. Mijh vriendinnen zeggen dat hij ook verliefd op mij is, maar die eerste stap maken en hem mee uitvragen blijft moeilijk. Wat van zijn kant een probleem is (zei zijn beste vriend), hij is goed bevriend met mijn ex-vriend. Hij wil hem niet boos maken, maar daar zullen we vast wel iets op vinden. Ik vind hem echt leuk en schrik als ik mij bedenk hoe vaak ik wel niet aan hem denk. We spreken elkaar vaak op school in de pauze's (hij zit 6VWO en ik 5HAVO). Wat ik jammer vind is dat het wel allemaal vlak voor het examen komt. Ik wil me dan wel 100% kunnen focussen. En volgend jaar gaan wij allebei naar een andere school allebei in een andere stad. Zal het dan wel stand houden? Ik weet het allemaal nog niet..

Maar andere geheimen en leuke weetjes komen in mijn volgende bericht. Ik ga nu mijn moeder naar schiphol brengen, want zij moet voor haar werk 2 dagen naar Duitsland.

Ik spreek je snel,
Dag-boek
05 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juuudd
juuudd, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende