wat een kneus!

soms hè dan ken ik mijn eigen krachten niet! dat is als iemand mij iets aan doet, óf als iemand een van mijn vrienden iets aandoet!
een heel goede vriendin van mij is afgelopen zondag gedumpt en ze is helemaal ingestort... ik vind het verschrikkelijk voor haar. want ik weet dat het mij ook had kunnen gebeuren, het is bij toeval dat ik mijn allerliefste heb gevonden.
maar oooooh die ex van haar is zooooon klootzak. de laatste tijd deed hij al zo vreemd tegen haar, ik d8 wel van; joh meid, je verdient beter, maar probeer dat maar eens subtiel te zeggen...
zij voelt zich zooo gebruikt. en ze komt er wel weer bovenop, maar momenteel kan ze alleen maar huilen. sommige jongens snap ik niet. hij zei dat hij de klik niet meer voelde. nou sorrie hoor maar hij heeft 0,0 inzet geprobeert er ook maar weer een klik of een soort spanning te laten komen. het was altijd eerst Steve, Harry, Matthijs en ga zo maar door en dan pas K. (mn vriendin) ik vind het zo erg en wens haar ex alleen het allerslechtste toe. wat een ongelooflijke kneus!
naja...heb ik weer iemand voor op mijn luilaklijstjenahnah

greetz Lau
15 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lauwtjuh
lauwtjuh, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende