wat een vreselijke dag gisteren ..

Eergisteren was het echt een super leuke dag ! mijn vriend was jarig en we vierden het bij mij thuis. Ook was het een klein beetje een afscheidsfeestje van mij vanwege dat ik opgenomen word in de instelling.

Na een erg leuke avond gehad te hebben werd het gisteren vanochtend omgekeerd tot een hel !

Mijn vriend had nogal een beetje zin en werd een beetje opdringerig en 'zat aan me' terwijl ik sliep.
Ik ben hier erg van geschrokken toen ik er wakker van werd en durfde hem niet meer aan te kijken en werd bang als hij me aanraakte. Zijn broertje was ook blijven slapen en heb tegen me vriend gezegd dat ie ze broertje naar huis moest brengen (half uurtje rijden van mijn huis vandaan). Me beste vriend en vriendin smste ik en die kwamen gelijk samen naar me toe. Ik deed met heel vel tranen de deur open en vertelde het verhaal. Toen later kwam me vriend weer en we gingen een beetje praten zijn vader was toen ook ingelicht. Toen later moesten die vriendin en vriend van me weg, want ze moesten ergens heen.

Ik kon niks tegen me vriend zeggen, want ik was erg down. Ik was gaan douchen en ben toen op me kamer gaan zitten. Ik wilde dat me vriend me met rust liet. tussendoor was ie naar de winkel geweest en heb ik me weer gesneden, maar dat wist hij nog niet. Ik wilde dus dat hij me met rust liet.

Ik ging nadenken en af en toe gesneden. Ik moest vanaf het moment dat me beste vriend weg was hem elk half uurtje een smsje sturen met hoe het met me ging.

Ik vertelde dus dat het steeds kutter met me ging en hij zou rond half 6 met die vriendin van me weer bij me zijn. Ik was nog steds boven toen hun aankwamen. Me beste vriend kwam naar me toe en ging met me praten. Ik liet hem die krassen zien en hebben gepraat. Hij zei dat ie me even 20 min gaf om even na te denken over wat ik wil qua me vriend en of ik het vandaag uitgepraat wilde hebben.

Na een kwartiertje kwam hij weer naar boven en zag dat ik met mijn hoofd tegen me bed aan het slaan was. Hij kwam naast me zitten en zei dat het geen zin heeft en ik begon mezelf te krabben en hij zei dat dat ook niet de oplossing was. Ik werd steeds agressiefer en hij moest me echt vasthouden, omdat ik mezelf wat aan wilde doen. Me beste vriend is een beer van een jongen.. lang en breed en sterk. Ik sloeg om me heen en schijn me beste vriend ook 3 x een klap voor ze smoel gegeven te hebben

Op een gegeven moment hield hij me niet meer en riep hij me vriend erbij.. ze moesten me met ze tweeen vasthouden en proberen rustig te krijgen. Op een gegeven moment hield ik mijn adem in en probeerde ze me te laten ademen. Ze riepen toen me beste vriendin en me tweelingbroertje erbij.

Me beste vriendin pakte mij ook beet en me vriend die ging een fles water halen. Me beste vriend die gooide water over me heen. En me vriend gaf me mijn astma medicijnen, omdat ik begon te hyperfentileren.

Daarna kwam ik weer een beetje bij en zag ik iedereen om me heen staan. Uiteindelijk zijn we buiten luchtje gaan scheppen.

Me hand deed erg pijn. Dus gingen we het koelen. Me beste vriendin ging met mijn tweelingbroertje zijn vriendin halen en mcdonalds-eten halen. Ik en me beste vriend en me vriend gingen even praten. Mijn hand bleef pijn doen en dik en blauw worden. Na het eten zijn me beste- vriend en vriendin weg gegaan. Als ik naar het ziekenhuis zou gaan wou die beste vriendi wel mee.

Nog niet veel later belde ik haar op en haalde we haar op en zijn we naar het ziekenhuis gegaan.
Me hand zou miscchien gegipst worden ook als het niet gebroken zou zijn. Er werden ook foto's gemaakt.
Het was gelukkig niet gebroken, maar wel erg zwaar gekneusd.

Heb nu 3 dagen druktverband en mitella. Ik verga van de pijn, maar mag nu nog geen paracetemol innemen, want die heb ik net in het ziekenhuis gehad.

Tussen mij en mijn vriend gaat het stukken beter. Ik weet niet meer wat er gisteren vanmiddag precies gebeurd is, maar ben er erg van geschrokken ! Dit is de eerste x dat vrienden van mij zoiets meemaken van mij.
Heb het normaal als ik bij me vriend (in een relatie) ben of alleen.

Ik ga nu maar stoppen, want begin weer erg last van me hand te krijgen.

xxx
08 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Girl92
Girl92, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende