wat te doen...

pffff..

Ik zal eerst eens vertellen hoe mijn relatie met mijn mams is.
Die is top! Ze is mijn moeder, maar ook zeker mijn beste vriendin, kan alles bij haar kwijt, en ze zal me nooit veroordelen om de keuzes die ik maak . Zelfs als ik weer een tattoo laat zetten, waar ze echt een hekel aan heeft, dat geeft ze haar mening,maar dan is het ook klaar ook.
Ze was er zelfs bij toen ik de aller eerste liet zetten. Nou is mijn moeder 53 jaar, en kan ze zich nog wel eens gedragen alsof ze nog 30 is. Geen probleem, ik stop haar als ze te ver zou gaan.
We hebben beide een grote liefde, en die heet Curacao. We hebben daar met het hele gezin gewoond tussen mijn 6e en 12e jaar. ik probeer er toch wel elk jaar een keertje heen te gaan,maar die fucking tickets zijn altijd zo duur.

Maar nu... Mijn mams zit voor een paar maaden daar, overwinteren noemt ze het. Maar ik weet beter, ze zit daar om de scheiding van mijn vader te verwerken en probeert haar leven weer op de rit te krijgen. Haar nieuwe vriend zit in de horeca,en gaat daar misschien een kroeg beginnen, vlak aan het strand. En als dat door gaat, dan blijft ze daar dus wonen.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Ik wil OOOOOOOOOK

Maar mijn mams kan mij niet missen, dus mocht het zo ver komen dat ze daar blijft, heeft ze al een baan voor me geregeld ook.

Wij hebben altijd al plannen gehad om een tijdje in het buiteland te gaan wonen, maar ....

en dat is het... de Maar.... Ik kan echt een aantal maar-en opnoemen, doe ik nu niet. Eerst maar afwachten of de plannen echt door gezet worden. Dan deal ik daarna wel met de Maar.



02 feb 2012 - bewerkt op 02 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van liefsaar
liefsaar, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende