weer terug!!

donderdag 0.00 uur was t dan zo ver.. ik loop na het huis van mijn neef.. ik mocht eigenlijk niet mee omdat hij maar 8 personen in de taxi mag vervoeren ma ik was zo blij en zo zenuwachtig.. kw over 12 vertrokken we om de taxi op te halen.. heel gezellig gepraat want ik had hem eigenlijk al heel lang niet meer gesproken..

kw over 2 lopen we schiphol binnen.. de tijd dat ze eigenlijk zouden landen.. ik vet zenuwachtig.. wij lopen na dat bord waar alles op staat.. vertraging.. tuurlijk.. heb ik weer.. expecting time 2.53 uur... jeehjjj nog bijna 3 kwartier wachten.. mijn neef liet mij zien wat het mooiste was om binnen te komen want dan kon je zien hoe ze de koffers ophaalden.. hopen op 1 of 2.. wij weer terug na de taxi da ma weer gezeten.. ik werd alleen nog ma zenuwachtiger.. ik had mijn vriendje gevraagt of hij wou smsen als hij geland was.. want dan wist ik ongeveer heolang het zou duren voordat ze hier aan zouden komen.. het was 2.48 uur wij weer na binnen.. toen we da eindelijk waren stond er plane landed.. arrival 2.. dat was natuurlijk mooi want dan konden we ze zien.. wij da wachten.. nog steeds niet aan de gate.. eindelijk stond er at the gate.. gaap! ik kon serieus nie meer stil zitten ma het duurde zolang voordat zze eindelijk binnen kwamen lopen.. toen ik ze eindelijk zag zegt mijn neef nou daar heen anders ziet hij je strax nog.. dus wij bij de deur wachten waar ze naar buiten zouden komen.. eerst zijn kameraad.. mijn neef ging voor mij staan.. en daar was hij.. ik stond helemaal te trillen.. ik was zoooo blij om hem weer te zien.. een beetje verlegen komt hij na mij toe lopen.. hij wist niet zo goed hoe hij moest reageren ma hij vond het heel erg lief.. en fijn om mij weer te zien..
we liepen na de taxi toen iedereen er was en natuurlijk krijg je dan te horen.. wij met zijn 7nen achterin blah blah.. maa later lagen ze allemaal te slapen dus was mooi rustig.. half 7 lagen we eindelijk in bed..

ik was zoooo blij om hem weer te zienerg vrolijk
en natuurlijk had hij het niet verwacht dat ik da zou staan op schiphol.. en dat vond ik toch wel een mooi momentje..

verliefd
18 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lijannuh
lijannuh, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende