WHAT THE HELL ARE U WAITING 4????

What the hell are you waiting 4 zingen ze op de radio.
Tja kweet het niet eeiggenlijk moet ik zo´n btj elke avond zwaar gaan zitten ploeteren achter mn studie boeken maar vanavond ben ik gewoon brak en ik trek het niet! Dus waarschijnlijk wordt het uitstellen!

Hmm eigenlijk wilk dat mn boy vanavond langskomt heb ff behoefte om lekker saampjes tv te kijken enzo nahnah helemaal top nu de rest van de familie weg is vanavond! paps en mams naar school gesprek mety mn mentor, hmmm hopelijk btj positief hoewel ik dat vrees. verdrietig Ach ja kan niet over al de beste in zijn cool! pfff, gister weer gezwommen, nou twas helemaal eenramp liep daar in 1 keer politie in het zwembad omdat er paar jongelui shampoo in de glijbaan hadden gedaan whahahah prachtig!!!!


en dan hadden ze ook nog eens super zonnebanken de wel begeerde super sandwiches! bere druk uiteraard al die oude dames en dan helemaal vreselijk die mannen die dr ondergaan, je weet wel type sjonnie met te strak broekie en dan knal rood dr onder vandaan gaan, jtj ik wist soms niet waar ik kijken moest. Of op het laatst vraagt een man aan me of ie shampoo van me mag gebruiken, tuuuuurlijk hoor ik mezelf zeggen en vervolgens doek shampoo op zn hand van mn moeder! tja wat is daar nou bijzonder aan? nou het was shampoo met camille dus dat blondeerd alst ware zegma! kwil die man niet weer tegen komen denk ik.

Heb net een te lief mailtje ontvangen van mn toppertje! haha gelukkig hij komt vanavond ff langs heb hem al te lang niet gesproken en we wonen behoorlijk eind van elkaar vandaan. Nouja het gaat al kleine 2 jaar goed zo tussen ons en dat blijft ook wel! hoewel die jongen van msn is gelukkig niet meer zoveel online andfers had ik echt probleem heb het hem namelijk nog steeds niet verteld verward Goed saai tekst wreer ma heb laatste tid btj last van saaie bui er gvervelend is dat denk dak maar eens op vakantie moet ofzow naar de zon wel te verstaan.

dikke kus °°love°°verliefd


12 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van °°LoVe°°
°°LoVe°°, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende