Zinvolle Ruzie

HeyHey,

Vandaag soort van ruzie gehad met Yvonne...
Was eigenlijk wel nodig... Ik heb eruit gegooid wat ik wilde zeggen.
Ik krijg altijd het idee dat ze zich te goed voor mij voelt. Dat ze zich hoger dan mij voelt... Alsof ik altijd alles fout doe.
Ik weet oowk wel dat ik niet snel dingen goed doe of kan doen. Maar ik doe heus niet áltijd dingen fout.
Ik weet niet meer precies hoe het ervan kwam, maar we hebben de laatste tijd op msn al wat 'wannebe catfights' gehad. En vandaag stonden we ineens in de gang tegen elkaar te katten. Kwam volgens mij omdat zij mij heel arrogant aankeek. En ik toen vroeg of ze zich te goed voor mij voelde ofzo... Dus kregen we daar een hele *behoorlijk pittige en luidruchtige* discussie over. Toen kwam er een lerares *die wij alle2 goed kennen, en die mij vorig jaar met een hoop shit geprobeerd heeft me te helpen* die naar ons toe kwam en zei: ik weet niet waar het over gaat. Maar het zal vast een misverstand tussen jullie zijn!
Toen zijn we gekapt en hebben achteraf er nog over gepraat.
Ze zei dat ze zich echt niet hoger dan mij voelde, maar dat ze zelf ook wel wist dat ze zich wat arrogant gedraagt de laatste tijd. Maar dat ze zich niet zo goed in haar vel voelt de laatste tijd. Doordat ze het moeilijk vind het hoofstuk *storm* af te sluiten... Ik heb gezegt dat het soms moeilijk is dingen af te sluiten, achter je te laten, en zonder door te gaan. Maar soms moet het... Heb je geen andere keuze.
Ik heb ook gezegd dat ik wat egoïstisch ben geweest omdat ik de laatste tijd heel veel over mezelf enzo vertelde, en niet meer veel of iig niet genoeg naar haar luisterde...
Maar we hebben het nu opgelost... Elkaar dus gewoon verteld wat ons dwars zat. En ik moet zeggen, het voelt een stuk fijner om het kwijt te zijn. Want dan kun je iig weer fatsoenlijk verder.
Ruzie's zijn meestal zinloos. Maar ik vond dit toch best wel een Zinvolle Ruzie...
Aangezien het nu weer gewoon goed gaat tussen Yvonne en mij.
Maarjah, Ruzie hoort erbij in een vriendschap. Ik denk dat dat gewoon een soort van test is om te kijken wat je vriendschap kan hebben, hoe sterk je band is.

Maarjah...
=xxXxx=
AiksaS
19 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AiksaS
AiksaS, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende