zo beetje van vorig jaar tot nu..

hallo dagboek,
Ik ben een meisje van 15 ( over 4maand 16 )met een normaal leven aan de buitenkant,
maar aan de binnenkant ben ik totaal anders.
vroeger had ik zelf een boekje maar die geraakt zo op zijn eind en een online dagboek leek mij wel tof.
eigenlijk hoopte ik dat ik geen dagboek meer zou nodig hebben , de drang er niet meer naar hebben , maar ik moet mijn verhalen , gevoelen, gebeutenissen , problemen , .. aan iemand kunnen vertellen , en sommige dingen , ik denk wel dat iedereen dat weet , kan je gewoon zelf niet aan u mama of beste vriendin vertellen , zo die geheime kant van jezelf.

Eigenlijk draait mijn leven het laatste jaar maar om 1 iemand, bram.
En die jongen bepaald hoe ik mij voel, ik haat hem daar zo hard voor maar dat weet hij niet hij is veel te veel bezig wie allemaal hem graag ziet.
Vorig jaar was alles nog anders, ik leerde hem kennen om mijn nieuwe school.
Oh hij was zo mooi , twas zonnig twas zijn verjaardag hij had een zonnebril op de schoon scheen op zijn mooi effen bruin gezichtje in zijn blonde haren.. Ik verlang zo hard naar die tijd kon ik het maar terugspoelen en weten wat ik nu weet.
Ok blijkbaar zal mijn 1ste dag hier redleijk worden aangezien ik heel de geschiedenis erin wil schrijven van hem.

Wel alles ging zeer goed int begin, ik kende zeer veel mensen daar al van vroeger en beetje overal dus ik was redelijk populair in die school, ik zat in het 3de toen , kende heel het 5de 4de mijn jaar natuurlijk ook en een groot dele van het 6de ik ging dus echt wel graag naar school.
Vooral dat elke dag een nieuw avondtuur was.

Ik leerde dus eerst N. Kennen , ik zal de namen er niet volledig inzetten want ik zou echt sterven als iemand dat ik ken dit zou lezen.
dus ik leerde N. kennen omdat hij mijn foto's een shad gezien om de space van een goede vriendin van me en naart schijnt zat ik dus ooknog in zijn school, die vriendin stelde hem voor aan me.

Het klikte goed tussen ons we hadden elkaars e-mail adres, N. was ook redelijk populair dus ik vond het wel goed om goe dmet hem overeen te komen en ook omdat het een beste maat van bram was hij behoorde tot zijn " bende ".
het duurde zeker niet lang of N. was verliefd op mij geworden , daar profiteerde ik hard van ( te hard achteraf bekeken ).
ik was veel te cruel met hem speelde met zen voeten was achterbaks..
Maar hij bleef me liever en liever zien , wat toen mijn bedoeling ook was, maar had dan achteraf ( dat nu blijkt ) negatieve gevolgen.
N. babbelde blijkbaar wreed veel over mij in " de bende " ( waar bram dus ook inzat ).

Een weekje ofzo later was ik bij een vriendin op computer wat op msn bezig, N. was online , en we waren wat aan het babbelen over onbenulligheden , toen hij oppeens zei dat bram mij een toffe vond en een mooie en dat hij mij ook wou leren kennen , sloeg ik volledig door echt ik was zo over happy gewoon, alles was leuk goed positief , dat waren de goede momenten , echt ge moest mij toen zien.
Hij ( bram) voegde mij toen ook toe op msn , ik herriner nog zijn display van toen een zeilboodje,

Bram zei niets , 2dagen ofzo niet , ik natuurlijk ook niet , ik vond wel dat als hij mij toevoegde dat hij wle de eerste stap mocht zetten.
ik zei toen tegen N. dat hij beetej beschaamd was blijkbaar , waarop N. zei dat hij niet wist wat hij moest zeggen , achja terzijde dat was allemaal virtueel met N. en bram , op school lachte we gewoon naar elkaar , ik was ook zo beschaamd hé toen..
Nuja na 2dagen krege ik dan eindelijk een " Hallo " van hem , zenuwen kriebelde gewoon mijn hele lijf, alles moest perfect verlopen , ik moest zeer goed overkomen , geen fouten .. ik had bram eigenlijk al eens eerder gezien die zomer op een beachfuif, ik zei toen ook tegen mijn vriendin van wauw da vin ik nu echt eens een vré mooie jongen, waarop zij zei dat hij int schooljaar op mijn speelplaats ging zitten endat hij bram noemde.
Ik begon daarover dan te babbelen met hem dat 'k hem al een sgezien had enzo en elkaar wa leren kennen , echt ik voelde dat het zeer ok zat.
we zaten allebei in de avondstudie van 4u-6u, en toen zaten we gewoon heel de tijd naar elkaar te kijken hoofd draaien als de ander et opmerkte, en savonds daar dan op msn over praten , hij zei dan wa later ook van die dingen dat hij hem ni meer jon concentreren doordat een zeer mooi meiske heel de tijd zat te kijken naar hem

op school was het hetzelfde zoals met N. gewoon lachen.
en op msn afspreke wrn we eens goeiedag gingn zeggn maar daar kwam het in het begin nog eventjes zeker niet vanknipoog

Ik kende hun allebei toen al vré goe en we amuzeerde ons super op msn , ik voelde dat bram ook wel verliefd was aan het worden , hij kreeg dan men gsm nummer, elke dag smste we toen ook msn'de als we 1dag elkaar ni hoorde wast al van huh alé zo vreemd en direct 1000 keer sms'en , Het was gewoon veel et zaliggg toen , allebei verliefd en we wouden opt gemakje elkaar goe leren kennen endan ja vaste relatie, dat zeiden we ni maar we dachten daar allebei wle hard aan.

Toen leerde ik daar Bram ook M. kennen , hij was een goede vriend van hem, zat ook op mijn school, en M. was op dat moment bij bram.
Ik wou dus natuurlijk ook zeer geod overkomen tegenover zijn vrienden zodat bram zou kunnen pronken met mij en blij zijn dat hij me mij zou vrijen.
Ohh het ging ook zo super goed, mijn humor was echt super goed toen we lachte mass veel ja het zat echt goed.Ik weer superblij

Het was echt leuk toen om naar school te gaan hé , al die avondturen ik fietste met men vrienden elke morgen naar school al denkend van wat zou er nu gebeueren , lachen , hallo zeggen?
achter een grote maand of mss 2 weet ik niet meer begon ik dan eindelijk te praten met N. nogal sukkelig maar dat bleek gelukkig hij niet te merken , steffie men vriendin had haar sleutels verloren en we zaten gewoon wa te zoeken erachter.

oppeens ik weet ni hoe het komt maar met bram ging het slecht
echt hij was zo op het ene moment superlief enal en echt constant me schatteke , keppetje , zen laatste sms'je snaar mij sturen alsk ni online was, smsen van hoe was je dagje , terwijl y al een beetje gierig is met zen gsm-kaart. , maar y had ook zo zijn andere kant van "uhu" "pfff" "jaja.." en op msn komt da da vaak verkeerd over , daar liep et denk 'k dan wa mis .. denk 'k hé ik begrijp hem nog altijd niet soms ( dat vaker en vaker werd..).

Een groot deel van de meisjes van het 4de haatte mij puur uit jaloezie gewoon, ik was populair , nieuw en was een jaar jonger , amai ze beneide mij daar zo sterk om , want eigenijk zaten er zeer veel zot van bram, N. en M. , dat waren zo de 3coole hotties toen , en ze wouden alle3 me mij , het jonger groentjeknipoog vond ik wle cool.. Maar nu zeker niet meer.

welja ik ben toen zeer close geraakt met M. hij was de minst knapste , maar het klikte zoooo goe dtss ons echt hij was zo mijn soulmate, wij waren lijk 1persoon , nachten dat wij doorgebracht hebben 20uur ofzo gewoon op msn constant! babbelen .. enja toen heb ik een safgesproken met hem aan de cinema, en dan gingen we zien hoe het ging, die date ging wreed goed , we hebben dan gevrijt met elkaar , dat ik dnek 'k ook ni mocht doevrolijk maar ach wist ik het veel toen... enja dan hebben we een maand zo'n flirt onofficiele relatie gehad, wat echt Te zaligg is echt als er ieamnd dat ooit kan doen met ieamnd , zeker een aanrader ! Maar D. een meisje van het 4de die mij dus ook beneide , zat achter M. toen ze zag dat het goed klikte tss ons, puur om mij te kloten , ik ging iets gaan drinken met M. en we vrijde met drank echt gewoon allemaal toffe dinge en vanaf alsk voortging kwam D. em opflirten en doen.. Maarja ik was verliefd op bram niet op M. dus ik liet haar doen en beetje medeleiden te zoeken , oe achterbaks dat wel ni was van D. maar door die flirt is het nog slechter gegaan met Bram echt op den duur was y totaal ni meer geintreseerd , alé tenzij alst em es past.. N. was superjaloers , en door klootte iedereen hem mee, ik vooral tegen iedreeen da y zielig is en e dikke nekke , en ... door mij was y dan totaal niet meer populair waar hij mij nu voor haat wss, maarja ..

tja met bram zijn er dan af en toe es kleine dingen gebeurt maarja te pietlullig om nu nog allemaal op te typen ,
he was gewoon een hele historie, we hadden een weddingschap dan es gemaakt voor een zoentje als ik meer buizen dan hem zou hebben alsk int 4de zat ( hij had er 7vrolijk).maarja alsk er minder had kreeg ik er ook 1

zowiezeo haddne we dus een kusje tegent eind vant jaar.
Zo wist ik dat er ooit iet sging gebeuern , en ik speeld eer teveel mee, was vele te achterbaks waardoor echt al die wijven me haatte
Ik had beter eerst voor die wijven beetej aardiger gedaan zoda ik in hun algemene bende was, maarnja ik kende dus toen ondertussen al al de jongens van die bende en ik was toen op da moment ' het '..
pff , echt é kon ik het gewoon ma terugspoelen en weten wa ik nu weet.. alles zou dan nu ni zo kut uitgedraait zijn.

Man bravo als iemand het tot hier gelezen heeft oor.
waarschijnlijk vinden jullie dit poepsaai, maar ik ben gewoon blij dat ik men verhaal nog es kwijtkan ookal leest en reageert hier niemand op.

Om verder te gaan , het werd op den duur zo erg dat toen ik door het raam keek op school ik D. in koeie van letters op heel de speelplaats D.... love M..... te schrijve echt ik kwam daar nog een beetej mottig van van haar streken en toen ze zag dat ik achter bram zat wast oppeens gedaan me M. en wou ze met Bram , bram natuurlijk me zen strontkop daarop ingaan in begon toen al wa depri te worden, op sommige momenten maarja toen zag ik bram tenminste noch,

welja ondertussen in de latere tijden om het efke sdoor te spoelen ging da dan ma slechter en slechter met bram, hij vrijde toen nog met D. es en dan met men beste vriendin vant school A. ook, wat ik echt super diritant vond , maarja ze wist zij ni dat ik supervervliefd op hem was,
nuja gelukkig duurde die dingen nooit ni lang , toe ik hem echt bijna ni veel eer hoorde , zo af en toe es lache op school alsk weer ( had het record van te laat kome over heelt school , en als je te laat komt moest ik op bram zijn verdiep gaan zitte 't eerste uur en schrijve, als hij een film toevalig bekeek met tschool zat hij bij me , was echt super tof, zo zag 'k hem nog efke sdat y dan zo even naar men bank kwam en zei van " awel zijde weeral es te laat vrolijk " enja wa zevere efkes )wel tegen het eind van het jaar hoord eik bram nog zelden! het werd vakantie toen.

ik hoopte heelt jaar door op de zaligste vakantie met bram en N. en M. en A. enal en danja dat die meide me zoude lere kennen en da alles ook goe klikte.. Maar ach twerd een stront vakantie ik had mijn B*attest dus geen aso meer voor mij wat echt zo erg was.. dat wou zeggen andere school.. en tso of kso of bso dan nog..! bleven zitten deed ik ni mijn jaar was al zo stom belachelijk een jaar lager overleefk ni.. welja heel de zomer lang heb ik N. ni hoort ( nu trouwens nog altijd ni ) en bram heel de zomer ni , 1 keertje int stad maar dan wast gwoon hallo en doorlope , alé kwas em wel wa aant jaloers make me men snelle vrienden en jaloers maken , maarja

echt ik was toen echt depri gewoon elke dag dnek 'k aan die jongen ik hoopte een zalige zomer , maar pfff leuk was anders , leuk is anders..
toen het nieuwe jaar begon, ik in men andere school , andere stad enal kso.. was het echt hetzelfde ni , ik kende niemand! of 2mense en zeg dan nog ni welke.. ik was zoooooo depresssief alles was gewoon ni meer leuk ik haate het om die verrekte trein elke morgen te 7en te nemen naar die saaie schoool, die zo super groot is en dat je dus nooit iedereen kan kennen, twas tzelfde niet.

wel ik leerde wel 2leuke meisjes kennen in me klas , 1vré toffe en 1leuke homovriend, maar this gewoon tzelfde niet meer hé ik heb geen doel daar geen avondturen , ik hoorde bram ni, terwijl ik staaaaaaapelzot van hem zat ge kunt u da ni inbeelden..

nuja dan eindelijk spaard eik de moed tezamen om eens te vrage op msn hoe het was , da was zo de eerste maand van het nieuwe schooljaar..
hij was direct super enthousiast, net lijk hij het gewoon afwachte tot ik iets ging zeggen.. hij begon dat hij mij mist en dat et zolang geleden is EN over onze weddingschap dat ik dus duidelijk verloren had.. we hebben een tijdje vré goe dgebabbeld , echt ik was weer volledig suuuuuuuuuuuuuuper blij kon echt ni meer, op school merkte iedereen da er iets was, ik naturlijk vertellen aan iedereen da alles super ging , want er was een fuif aant opkome , en ik ging gaan en y ging vo mij gaan , y ging me traktere en kmoest dan die zoen geve , ik zat ma uit te kijke en uit te kijke na die fuif, ja stel j evoor , je zou tochwel voor minder???! Nuja eindleijk wast zover ik mij volledig superlang opmaken ik zag er beeldig uit.. !
Maar.. die avond, geen bram.. nergens, weeral viel ik in die put.. weeral dankzij hem.. en hoe meerdere keren hij me erin liet vallen , hoe dieper die put ook werdt..

welja hij liet niets horen daarna van sorry dak er ni was ofzo niets !
ik zei dan zo geoon es op msn van awel waar was je wel?
Niets ! zei hij erop .. echt ik zakte ma dieper en dieper in men put..
Op school iedereen na me afkome van jaaaa oe wast !!! enja paff ! ' dieper en dieper '..

weer 2maand later ofzo zei ik dan nog es hallo, dan zei em weer goeiedag terug en babbelde we even hoe et nog was , ma echt niets speciaals.. y was toen nog single ( heb da subtiel uitgezochtknipoog )
dan weer niets hoort daarna , tot op nieuwjaar , gisteren..
Ik nader zo beetej 't eind van me verhaal..
gisteren zag ik hem !
na godverdomme e 7maand hé !
ik was naar het casino gegaan , en hij blijkbaar ook.
ik stond boven aan een grote trap te praten met een vriendin , en hij kwam naar boven in een smoking , man die jongen is zoooooooooooooooooooo versneld nu ist y nog sneller.. oppeens hoordek dan zo naast me iemand men naam roepe , kreeg daar al e attack van dan draaik me zo om om te kijke wie et was.. ja BRAM ! man men hardje kon da ni aan men knieen ge moest me zien gaan kmoest daar dan nog me men hakken die trap van gaan.. y wenste me ne gelukkig nieuwjaar en 3zoentjes .. mm echt twas zo om 2u ofzo , enk kverveeld eme redleijk daar maar toen was ik heel opgepept zu ! echt twas lijk dak naar boven uit die super diepe put zeer rap naar bove vloog.. echt een zaligg gevoel.. !
maaaaarrr 't eningste dak dien avond kreeg was es lache alsk em passeerde dak uit ni echt op hoopte, en tergste was dan vanaf alsk 'k subtiel in zen zicht ging staan danse verdween y contstant , en toen zei men vriendin nog da y handje en handje liep me em grote brunette en daarmee vrijde contstant..... D. !! echt pfff toen liep ik weer me men neus tegn de muur hé een diepe last weer alsk om me keek en em me D. za lache en doen.. weer afgeweze ik voelde dat volledig gedaan was hé.. tzou nooit meer zijn lijk vroeger tzal gewoon nooit meer zo zijn.. en toch ziek em nog altijd zoooo dooooood doooood doooood graag ....

ik kan gewoon niet op een ander meer verliefd worde omdat die andere persoon bram ni is..:s
Zo happy newyear me !...

Nu zal da weeral kweenie oe lang dure tegen dak em wer hoor, nu weetk ni alsk iets zou zegge op msn aan hem of afwachten als y iets zal zegge.. tfeit is kheb de laatste tijd al alles toegepast bij hem.. genegeerd , veel aandacht gegeve, jaloers gemaakt.. niets helpt nog , en toch moek em krijge hebben ! ookal ist laatst edak doe, maarja hoe! en nu da y weeral vrijt .. kweet moestk mezelf raad geve zout zijn van .. --> zet hem uit u kop en let it go.. aar tga ni .. kant ni ! alles draait gewoon om hém ! al heel het laatste jaar enhalf lang !
Mijn liefde is te sterk..

iemand suggesties... ??!
02 jan 2006 - bewerkt op 02 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van HetMeisje
HetMeisje, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende