zo, hier gaan we dan.

Zo, mijn eerste verhaal op Mydiary. Waarom zouden we het eigenlijk ook niet doen? Volgens mij is het wel goed om voor jezelf op einde van de dag is door te nemen hoe je dag is verlopen. Zo gaan we misschien ook eens beter zien waar je juist van kunt genieten en wat voor een leuke dingen je op een dag hebt gedaan. En ik denk dat t ook wel goed is om 'negatieve' gedachtes van je af te schrijven. Als ik dan meteen het spits af mag bijten: morgen begint stage weer. De kinderopvang. Ik ben momenteel aan het afstuderen.. ik ontdek dat t niet helemaal mijn ding is. Ik haat het niet. Integendeel. Maar al de verantwoordelijkheid die bij zo'n baan komt kijken. 27 januari heb ik preselectie ronde op de han. Ik wil cratieve therapie gaan studeren. Ergens heb ik de hoop dat ik binnen kom. We zullen zien. Waarschijnlijk, als dit goed bevalt zullen jullie het terug lezen of het is gelukt. Als iemand het überhaupt leest haha.

Nou, waar het voor dient. Wat heb ik vandaag gedaan? Oja, ik werd wakker in een ander bed. Dit klinkt alsof het niet de bedoeling was ,maar heus. Dat was het wel. Ik werd wakker langs mijn grote liefde. We hadden feestje gehad de avond ervoor. Heeft iedereen dat ook, als je naast je liefde ligt ,dat je niet op kan staan! Altijd zeg ik voordat we in bed kruipen. 'Morgen staan we eens vroeg op!' Gewoon, om wat aan de dag te hebben ,maar ook tegenover haar ouders.. wat moeten ze wel niet als we om half 2 de trap nog eens afkomen. Wat zal het zijn. De prille liefdes vase die er in het begin is? Achja, ik geniet er maar van er zijn mensen genoeg die de liefde die ze willen niet eens ontvangen. Dus waar maak ik me dan eigenlijk druk om? En ohja, als mijn vriendinneke gitaar speelt. Dan word ik zooo verliefd op d'r.. *zucht.

Nouja, en ik ben wezen uiteten met me vriendinnen. Bij de chinees. Soms betrap ik er ons op dat we zo gek als deuren zijn en dat we elkaar wel eens af moeten remmen als we in een sociale omgeving zijn. Soms gaat het te ver, voor ons is het dan zo'n plezier. Maar mensen om ons heen begrijpen de 'grap' niet gok ik. Als ze zo'n twee meter van ons af zitten. Tenzij we het door de hele ruimte gooien, maar het lijkt me verstandig als we het maar voor ons houden haha. Ik geniet in ekk geval van ze. Als je maar lol hebt en dat hadden we zeker. Ze hadden zo'n lekkere brownies. God.

Zo, ik ga slapen. Morgen weer naar stage.. niet zo'n zin, maar ik ga mezelf beloven dat ik ervan ga genieten. Er zijn ook mensen die de kans niet eens krijgen.
08 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van witschaap
witschaap, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende