zometeen naar school

echt helemaal geen zin in.

maar ik zal ff wat over mijn weekend gaan vertellen.
zaterdag met de trein naar zwolle geweest. daar pikte mijn vader ons (mijn mama en de hond en ik) op toen zijn we naar groningen gereden. eerst mijn bij mijn broer en zijn vriendin af gezet en toen zijn hun door gereden naar mijn zus en haar vriendin.

ik heb bij mijn broer nog wat gedronken en mij klaar gemaakt om weg te gaan (we zouden uiteten met zijn 8-en) en toen kreeg ik leuk te horen dat ik mijn broer achte rop moest hebben. Ik dus niet happy wan tik kan niet fietsen met iemand achterop. Later moest ik zijn vriendin achterop hebben.

toen kwammen we met zijn allen te gelijk aan bij het restaurant en zijn we lekker gaan eten.

en daarna hebben we nog wat gedronken bij mijn zus en haar vriendin en dat is meer dan een kwartier fietsen van het huis vandaan waar mijn broer woont. dus wij moesten nog weer dat hele eind terug fietsen om 1 uur.

en de volgende ochtend hebben we om half 10 ontbeten en om 10 uur zaten we aan de appeltaart en om 11 uur zijn we naar huis gegaan.

en vannacht heb ik heerlijk geslapen hoewel het wel een heel klein beetje warm was.

ik ga nu echt mijn tas en al pakken anders wordt ik gekild door een lerares die special voor mij een uur eerder op school komt.

groetjes
22 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paultje
Paultje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende